maanantai 27. elokuuta 2012

Lisää kurkistuksia pintamateriaaleihin

Seuraavaksi voitaisiinkin kurkistaa talon suurimpien yhtenäisten pintojen värimaailmaan.
Aulan, makuuhuoneiden olohuoneen ja keittiön lattiamateriaaliksi valitsimme laminaatin.
Toiveissa oli parketti, mutta mieluiset lankkuparketit menivät hinnaltaan yli budjettimme ja sauvaparketti ei miellytänyt kumaakaan. Viimein päädyimmekin, että otamme jonkin laadukkaan laminaatin. Nykyisessä keittössämme on Pergon laminaatti ja olemme olleet siihen todella tyytyväisiä, joten Pergo pääsee uuteenkin kotiin asustamaan.
 Pergon laminatti Silver Tammi, lauta 72016-0857
Kuva lainattu täältä

Eteiseen en kuitenkaan missään tapauksessa halunnut laminaattia, varsinkin kun käytössä on vesikiertoinen lattialämmitys. Päivinä kun Esteri heittelee vettä taivaalta on helppoa heittää esim. takki, hanskat ja kengät eteisen lämpimälle laatta lattialle kuivumaan.
Laatta tulee jatkumaan myös eteisestä, eteisen vaatehuoneeseen, voi sitten surutta kulkea ovelta vielä takaisin vaatehuoneeseen hakemaan unohtunutta kaulaliinaa ja pipoa.
Pukkilan tellus 80677 Janus
Kuva lainattu täältä


Eteisen vaihtuessa aulaan, toivottaa n. 2 metriä leveä seinä vieraat tervetulleeksi. Seinään tulee minun sydämeni täysin vienyttä Struktuuripanelia. Siihen törmääkin monessa tilassa aulan lisäksi. Aulassa Struktuuri esiintyy mustana. Jotta meno ei kävisi täysin synkeäksi, valaistaan seinä ledeillä katosta lattiaan päin, näin struktuurin ihana pinta pääsee oikeuksiinsa. Aivolohkon suunnittelu sektorilla on vielä kokoukset kesken siitä mitä muuta seinälle/seinän edustalle tulee :)


Siparilan Struktuuripaneeli musta
Kuva lainattu täältä


Ja yllätys yllätys, eteisen, aulan, olohuoneen, keittiön ja makuuhuoneiden kattoja koristaa Herra-Struktuuri. Mdf-paneeliakin mietittiin, mutta kyllä puu on aina puuta!

Siparinlan Struktuuripaneeli valkoinen
Kuva lainattu täältä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mielessä? Jotain sydämellä? Kerro ihmeessä mitä :)