maanantai 17. syyskuuta 2012

K-Ristikot ja R-telineet

Kattoristikot saapuivat tänään, onneksi asiasta ilmoitettiin jo hyvissä ajoin viime viikolla, niin oltiin ehditty raivata tilaa ja tuoda lavoja tontille.
 
 
Kattoristikot suoraan pohojanmualta!
 
 
Iltapäivällä tuotiin myös rakennustelineet ja ryhdyttiinkin heti kasaus hommiin, talo kun tulee ylihuomenna (aika uskomatonta).
Muutaman kerran piti osia pyöritellä eteen ja taakse, ennen kuin homma alkoi sujumaan, kasausohjeita ei nimittäin näihin vekottimiin mukana ollut :)
 
Telineet saapuu
 
 
Vaikka lääniä tontilla pitäisi olla riittävästi, niin silti joutuu hieman miettimään miten saadaan kaikki mahtumaan. Kaivinkone kun tarvitsee oman tilansa liikkuakseen ja rekkojen täytyy päästä kulkemaan sujuvasti, nyt kun telineet on vielä asennettu, kattoristikot pötköllään lavojen päällä, logi ja sen oheistuotteet odottamassa asennusta, "kakkaviemäri" kavereineen odottaa maan alle pääsyä ja huomenna tulee jättikuorma styroxseja, niin tungosta piisaa.
 
Tungoksesta ja pienestä sateesta huolimatta telineet saatiin kasaan ja toivottavasti ovat pystyssä vielä keskiviikkona kun asentajat ja talo saapuu.
 
Telineet kasaan juuri ennen tihkusateen muuttumista rankkasateeksi


 
 
 
Urakan jälkeen oli ihanaa päästä kotiin, syödä maha täyteen ja kivuta saunan lauteille lämmittelemään. Sen verran oli päivän touhut vienyt verojaan, että hetkeksi painuivat simmut kiinni ja torkahdin löylyjen lämpöön. :)
 
Onni on oma sauna.
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mielessä? Jotain sydämellä? Kerro ihmeessä mitä :)