sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Kuulumisia talon kulmilta

Vaikka sataa kuin saavista kaatais, niin ei haittaa talo edistyy ja takapihalla kaivetaan maalämmölle paikkoja, homma tosin olis vähemmän sotkevaa jos ei sataisi. Mitä pienistä, saappaat painaa vaan  kilon  tai kaks kun muta tarttuu niiden pohjaan.


Maalämmön jakotukki
Talo ja tallikin alkaa näyttää aika komealta kun ulkoverhoilun ja katon viimeistely etenee.

Talossa ja tallissa mennään tuleva talvi sekä kevät pohjamaalilla ja kesällä koittaa maalaustalkoot, sitten ne vasta komiat onkin!

Lisäänpä vielä tähän loppuun kollaasin erikoisista eläväisistä ( ja vähemmän eläväisistä) tapauksista joihin olen talon kulmilla törmännyt.Eniten hämmästystä kyllä herätti tämä tapaus, Luupää. Se istua nökötti meidän rakennustelineiden portailla aamulla. Illalla se ei varmasti siinä ollut kun telineet kasattiin.
Olisiko joku metsän asukki käynyt lounaalla meidän portaalla, täytynyt vaan olla jokin notkea koipinen kun noiden portaiden alapää oli n. 60-80 cm korkeudessa.

Möhkis eli Möhkö Matonen kerrottiin olevan Kiitäjän toukka ja Herra Sirkkaa en ole koskaan päässyt näin läheltä näkemään.

Maximus Mittaset oli surkuhupaisia, kun niitä alkoi löytyä toinen toistaan haavoittuneempina talon joka kulmalta. Valitettavasti mitään ei ollut enää tehtävissä ja saatoin heidät kaikki viimeiselle matkalleen vihreällä menninkäiselläni.
Hyvin palvelivat, ahkeria olivat. Kunnia heidän muistolleen.

Tässä tuoreimmat uutiset KotiKolosen kulmilta, yön pikkutunneilla sunnuntain kääntyessä jo maanantaiksi.

Poppamieheilen vielä poutaa aamuksi, niin ei saapikaat paina niin jalassa, kun jatkamme maalämpö "letkujen" vetelyä.

Heijsan ja hyvää yötä!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mielessä? Jotain sydämellä? Kerro ihmeessä mitä :)