tiistai 11. syyskuuta 2012

Master Bedroom


Päämakuuhuoneen pohjaratkaisu näyttää siis tältä


Sängynpäädyn virkaa toimittaa 3 m leveä vaatekaappi.Vaatekaapin tausta levytetään ja tapetoidaan, "vaatekaappiin" pääsee kävelemään
 sisään kummaltakin puolelta sänkyä.

Lattiassa käytetään samaa laminaattia kuin muissakin tiloissa

Pergon silver tammi lauta 72016-0857

Vaatekaapin tausta joka on samalla sängynpääty tapetoidaan Eijffingerin Black&White mallistosta löytyvällä tapetilla.

Eijffinger 397641Kattoon muissakin tiloissa käytettyä Siparilan struktuuripaneelia


Yöpöydiksi olen metsänstänyt peilitettyjä yöpöytiä, mutta niitä on todella vähän suomessa tarjolla ja Britti nettikaupoista, eivät suostu toimittamaan suomeen :( 
Jos joku tietää mistä tuollaisa tai tuon kaltaisia voisi löytyä niin vinkatkaa.Jos mistään ei tärppää niin olen jo tehnyt varasuunnitelman.
Tilanteen nimittäin tulee pelastamaan TONTUT! :)

Kartellin hupsut tonttu miekkoset "gnomes"ja mustana ehdottomasti!Mattokin (tai kaksikin) tupsahti toissapäivänä eteeni. Paratiisipuulta on tullut uusia värejä heidän maahantuomaansa Vintage mattosarjaan. 
Paratiisipuun sivuille tästä.

En osaa päättää kumman värin otan suosikeistani, joten ajattelin että toinen päätyy 
olohuoneeseen ja toinen makuuhuoneeseen, voin sitten vaihdella niitä kekskenään kun tahdon vaihtaa tunnelmaa. 

Multi pink 8009
Multi black and white 8101


Meinasin hullaantua kaikista herkullisista väreistä mitä Vintage matosta saa,
 mutta tiedän että näihin kahteen en kyllästy. Vaikka keltainen houkuttaakin nyt, tiedän että, se on taas yksi niistä väreistä joka tulee ja menee.

Tässäpä oli hieman maistiaisia tulevasta makuuhuoneestamme.
4 kommenttia:

 1. Ikean peilipintainen Malm on varmaan liian iso? Se onkin kyllä lipasto eikä yöpöytä. Tätä siis meinaan: http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/10228757/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä ookkaan koskaan törmännyt tuohon, kiitos vinkistä! Ehkä käytän sitä jossain muussa huoneessa, koska juu, tuo on liian leveä sängyn molemmin puolin käytettäväksi. Miten en ookaan koskaan törmännyt tohon Ikean lipastoon??? Tekisivät nyt vaan jostain pienemmästä laatikostosta samanlaisen :)

   Poista
  2. Toi saattaa olla syksyn uutuuksia, näin mä ainakin ymmärsin kun on nyt monessa blogissa pyörinyt :) Toi ois kyllä ihana, mietin kuumeisesti miten saisin sen meille mahtumaan ja sopimaankin :)

   Poista
  3. Eli jos se saa suosiota niin voi hyvinkin olla, että se saa lisää kavereita :) Mä luulen, että tuossa vois olla mulle työhuoneeseen sopivaa säilytystilaa.

   Poista

Mitä mielessä? Jotain sydämellä? Kerro ihmeessä mitä :)