torstai 15. marraskuuta 2012

Työhuoneen ovi raollaan

Myrskyinen sunnittelupäivä tuotti tällaisia suunnitelmia työhuoneen varalle.
 
Lattiaksi, muista huoneista tuttu Pergon laminaatti
 
Silver Tammi, lauta 72016-0857


Ainakin yhdelle seinälle osittain tai kokonaan tätä tapettia
 
Kuitutapetti Kirjasto B&W 20401384 
Aluksihan himoitsin tätä tapettia mutta,

Cole&Son -Ex libris 77/11041

145,90 €/rll hinta sai muuttamaan mieltäni tuohon mustavalkoiseen joka on 27,90 €/rll :)

Cole&Son:illa on kyllä aikas mahtavia tapetteja paljonkin, ovat vaan kovin arvokkaita. Jos vain suinkin budjettiin jää varaa niin keittiöön tulee yhtä heidän tapeteistaan. Siitä lisää myöhemmin, nyt takaisin työhuoneen pariin.

Tässä hieman asioita joita työhuoneeseen on tulossa. Pinkkiä täytyy lisäillä nyt sitten muilla tavoin kuin tapetissa.Bestå kalusteista olisi siis tarkoitus kasata työpöydän ja säilytyskalusteen yhdistelmä.
Meillä löytyy jo tuo yksi musta Bestå "lipasto" valmiina, siksi tästä tulee mustavalkoinen. Kalusteelle täytyy tilata erikseen 6 cm korkeat jalat jotta kokonaiskorkeus saadaan passaamaan yhteen pöydän jalkojen kanssa. Pöytä tulee toisesta päästään kalusteen päälle ja toisesta päästään jalkojen päälle.

Jotenkin näin:


Ajatuksena on, että kun tarvitaan keskilattialle tilaa, voi pöydän kiepauttaa sivuun. Täytyy vain vielä varmistaa onko pyörillä olevat jalat tarpeeksi tukevat lukkojen ollessa päällä, vai tarvitseeko vaihtaa normi jalkoihin. Työhuoneeseen on tulossa myös vuodesohva ja vaikkakin sohva mahtuu aukeamaan pöydän ollessa noin, niin olisi mukava jos vieraiden ei tarvitsisi pujotella sänkyyn vaan tilaa olisi riittävästi.
Tykkään myös siitä että voin, töiden lomassa katsella ikkunasta ulos. Jos (ja kun) tavaraa siunaantuu lisää on seinällä tilaa hankkia beståå vaikka kattoon saakka, sarjaan kun taitaa kuulua tikkaat joilla kiivetä ylimmille hylyille :)

Seinälle kalusteen viereen haluan kaksi Spontan magneettitaulua päällekäin, joihin voin koota inspiraatio seinän. Kuvia, esineitä, runoja, kaikkea josta tulee hyvälle tuulelle.

Hups, venähtipä ruokatunti. Täytynee lähteä takaisin KotiKoloselle päin niin pääsee tämän huoneen joskus toteuttamaankin, eikä vain haaveksimaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mielessä? Jotain sydämellä? Kerro ihmeessä mitä :)