lauantai 2. maaliskuuta 2013

I must be dreaming...

Ei edes nipistys herätä minua tästä unesta.
Koska tämä ei valitettavasti ole unta, vaikka kuinka toivoisin.


Eilen meidän piti viimein saada lattialämmitys päälle ja juokseva vesi tekniseen tilaan eli Logiin. Toisin kävi, kuten kuvista saattaa arvata.
Vettä kyllä juoksi, mutta väärässä paikassa.

Logi sijaitsee saunan seinän takana ja saunan spu levyjä kiinnittäessä on ruuvi mennyt  koolauksen ohi, tehden vesiputkeen reiän. Suurin osa vedestä meni onneksi Logiin jossa on lattiakaivo pohjalla. Vettä kuitenkin ehti losottaa saunan puolellekin vaikka putkimiehet toimivat nopeasti vuodon huomatessaan.
Purin saunan puolelta spu levyt ja villat pois niiltä osin joissa vettä oli jotta rekenne pääsee kuivumaan.
Nyt vain odotellaan vakuutustarkastajaa ja katsotaan kuinka laajasti joudumme tekemään purkutöitä.

Jokohan paha karma olisi häädetty KotiKolosesta ja hyvä saisi tulla sisään?

Onneksi lauantaita piristää, teidän kaikkien muiden ihanat blogit, niitä selaillessa huolet ja murheet unohtuu hetkeksi kauas pois. 
Sydäntä lämmittää aina myös te ihanaiset lukijat, joita oli taas tupsahdellut lisää, kiitos siitä ja tiedoksi teille eittei tämä meno täällä aina ole pelkkää surkuttelua, ilon hetkiäkin mahtuu mukaan :D

Ps. Kuvissa näkyy muuten saunan panelia asennettuna, en ollut vielä ehtinyt siitä kirjoitellakaan. Toivottavasti emme joudu purkamaan, juuri valmiiksi saatua panelointia.2 kommenttia:

  1. No voihan perkele! Johan siellä nyt sattuu ja tapahtuu :/ Nyt sais kyllä nuo vastoinkäymiset riittää ja seuraavaksi sitten vaan hyvää tilaukseen! :)

    VastaaPoista
  2. Niinpä, kumma että kun alkaa tapahtua niin sit tulee samalla rytinällä kaikki mahdollinev. Hyvää tilattu,toivottavasti toimitusaika ei ole pitkä.

    VastaaPoista

Mitä mielessä? Jotain sydämellä? Kerro ihmeessä mitä :)