torstai 11. huhtikuuta 2013

Täällähän on jo paljon valmiimpaa kuin eilen.

Lattiaa syntyy mahdotonta vauhtia ja kodinhoitohuoneenkin lattia on pian valmis.

Näkymä pukuhuoneesta kodinhoitohuoneeseen.

Pesuhuoneen ja saunan lattia on jo laatoitettu.

Kiintokalusteetkin saapui eilen ja kyllä olen niitä jännittänytkin. En nimittäin ollut nähnyt keittiöön valitusta ovesta värimallia ollenkaan. Liikkeessä oli esillä violetti ovi jossa oli helmiäistä ja kiiltävä lakka, kysyin saisinko helmiäisen myös valkoiseen ja sehän onnistui. 
Olen kyllä erittäin tyytyväinen lopputulokseen, pinta on todella kaunis. 
Koitin pintaa kuvailla, mutta taitaa olla helmiäiset niin ujoja ettei uskalla kameralle näyttäytyä, ehkä sitten kun valaistukset on kohdillaan :) Keittiön alakaapit on jo paikoillaan, kiitos ystävien avun <3

Kaikki kiintokalusteemme tulivat Trio-Keittiöiltä. Kiersimme useimmissa keittiöliikkeissä, mutta Triolta löytyi kaikista mieluisimmat materiaalit ja mitoitukset, johtunee siitä, että Triolta saa lähes mitä vain. Trio-Keittiö on paikallinen yritys ja heillä on oma tehdas täällä Jyväskylässä, mikä mahdollistaa aika joustavat toimitusajat ja mitoitukset.

Olohuone täynnä kiintokalusteita.
Sormet syyhyää niin valtavasti jo tapetointia, ettei malttaisi nukkuakaan. Tapetointi kuitenkin jää ensi viikkoon, sillä viikonloppuna on mukavaa puuhaa tiedossa. Sain Teknokselta kutsun Kevätmessuille ja huomenna suuntaan auton nokan kohti etelää.

Mukavia messuja kaikille jotka aikovat mennä haistelemaan kevään tuulia.

Kotka kuittaa tältä erää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mielessä? Jotain sydämellä? Kerro ihmeessä mitä :)