maanantai 6. toukokuuta 2013

Minkä tapetti heittää sen verho peittää

Se kauan etsitty "keltainen" kodinhoitohuoneen tapetti on nyt seinässä. (Monet naureskelee sen nähdessään, että tämäkö on nyt se sun keltainen tapetti) :)
Asiaan palatakseni siis, se on seinässä ja jo ennen hommaan ryhtymistä oli tiedossa ettei tapetti välttämättä tule riittämään.
Pikku sekaannus sattui kun meikäläinen ei oikein ymmärtänyt tuota jenkkiläisten tapetointikulttuuria.
Nettikaupassa oli ilmoitettu että rullassa on tapettia 5,63 m2 ja että tätä tapettia on aina tilattava 2 kappaletta. Laskin siis että 2x5,63m2 riittää reilusti.
Kun tapetti tuli, rullia ei ollut kuin yksi, hetkinen?
Asiaa tutkittuani tämä rulla on nimeltään double roll ja kun netistä tarkistin niin hinta tosiaan ilmoitetaan puolikkaalle rullalle, vaikkei sellaista voi oikeasti tilata, määräksi on laitettava 2 kpl, mutta saat 1 kappaleen "tuplarullia" jossa on 5,63m2 tapettia. 
En viitsinyt lähteä tilaamaan toista rullaa merten ja maitten takaa, joten sitten askarreltiin ja päätettiin että askartelun tulee peittämään verhotanko ja kappa. 

Ikkunan yläpuolella pikkuiset askartelut :)

Eikö tätä nyt keltaiseksi tapetiksi voi sanoa ? ;)
Kyllä huomaa että neiti rakentaja alkaa olla loppua kohden hieman turtunut kun alkaa mennä läpi pienet pielavetisetkin. Niin tai näin tapetti on kyllä yks mun suurimmista lemppareista kotona. 
Myöhemmin on suunnitelmissa taiteilla näille häkkitipuille vähän vapaampia tirpusia kaveriksi.

Tapetti oli muutenkin ihan uusi tuttavuus minulle kun oli esiliisteröity. Olen kyllä kuullut moisista, mutten koskaan itse asentanut.

Tapetissa oli liisteri jo valmiina ja liisteri aktivoitui kun valmiimksi leikattu vuota upotettiin hetkeksi lämpimään veteen. Sitten vuota nostettiin normaalisti vettymään muutamaksi minuutiksi. 

Vuota vesiastiassa liisteröity puoli ulospäin.
Ei minusta kyllä esiliisteröidyn tapetin ystävää tullut, edelleenkin tulen toimeen parhaiten toimeen "rullasta seinään " tapettien kanssa.

Mukavaa maanantaita kaikille sinne ruudun toiselle puolen!


2 kommenttia:

  1. No sehän on keltainen ;). Kaunis tapetti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin munkin mielestä, ehkä se on vaan katsojan silmästä kiinni ;) ja kiitos, olen kyllä itsekin ihastunut tuohon.

      Poista

Mitä mielessä? Jotain sydämellä? Kerro ihmeessä mitä :)