keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Kurkistus kiireen keskellä

Loppukiri ja sen kiireet...huh, huh.
Talo viimeistelemättä, koulu lähestyy loppuaan, harrastaakin pitäisi ehtiä, niin ja nukkua.

Tässä kuitenkin pikaiset kurkistukset talolta. 
New York vessan kattoon on asennettu timanttista valoa ja peili on päässyt seinälle, sekä saanut valaistuksen taakseen. Hana ja allaskin ovat paikoillaan, vaikkakin hanat tuottivat tänään enemmän ja vähemmän päänvaivaa. Kuvassa olevia Gustavsbergin Colorit hanoja  on meillä vessoissa ja toista hanoista putkimies ei saanut kiristettyä kunnolla ja hana heiluu edelleen, tämä taas on oikein jämäkästi kiinni tasossa, pitänee ottaa valmistajaan yhteyttä ja kysellä mitä heiluvalle hanalle voi tehdä.Eteisen vaatehuoneen oviaukon karmit saivat aurinkoisen värin ylleen.

Kaikki sähkötyöt on nyt tehty ja vettäkin pitäisi huomenna saada kaikista hanoista. Viikonloppuna alkaa  viimeistely sekä siivous ja viikon päästä on muuttotarkastus.
Onko tämä totta?
Taidan olla jo nukahtanut ja nähdä unta :) 


4 kommenttia:

 1. Kiva heijastus tuossa valossa, mikä valaisin on nimeltään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heijastus on tosiaan aika kiva :) Valaisin on SLV:n mallistosta ja nimeltään Crystal 7, http://www.getlight.de/images/products/l/slv_crystal_7_einbauleuchte_g4_5918_0.jpg
   Itse tilasimme paikallisen yrityksen kautta ( W Pop ) joka jälleenmyy kaikkia SLV:n valaisimia.

   Poista
 2. Mulla oli menny tää postaus ihan ohi! Tuo peili on niiiin makee ja valo takana ihan paras keksintö. Jos joskus saan aikaseks tehtyä kylppärirempan niin tollanen tulee meillekin! :)

  VastaaPoista
 3. Peili on kyllä mun aarteiden kärjessä, jos tästä joskus pitäis muuttaa, niin en pystyis kyllä peiliä jättämään:) Antaa kivasti valoa tuolta peilin takaa, ei häikäse ja heijastuu taas sivuseinien ja katon kautta epäsuorasti, joten suosittelen kyllä lämpimästi tuota ratkaisua :)

  VastaaPoista

Mitä mielessä? Jotain sydämellä? Kerro ihmeessä mitä :)