tiistai 30. heinäkuuta 2013

Master Bedroom etenee

Päämakuuhuoneen "sängynpääty"-vaatekaappi sai eilen viimeisenkin listan kylkeensä ja makuuhuonekin alkaa taas olla hitusen valmiimpi. Rakennusaikaisia suunnitelmia huoneesta pääsee kurkkaamaan täältä
Tässä vielä kuitenkin huoneen pohjapiirros.Näin huone sitten rakentui...


Rakennusvaiheessa, huoneen seinät maalattuna (toimi laatoituksen aikaan hyvänä varastona).


Tässä sängynpääty-kaappi on asennettu paikoileen. Putket kaapin päällä kätkevät sisälleen kaksi säätöjalkaa, joilla kaappi tuettiin lattian ja katon väliin. Ennen kattopaneelien asennusta kattoon lisättiin koolauksia joiden kohdalla säätöjalat ja putket ovat.
*Lisäys: Ennen tapetointia kaapin tausta levytettiin 7 mm paksulla kipsilevyllä, nauhoitettiin ja pohjamaalattiin (tästä työvaiheesta ei kuvaa).


Kaappi "vaatehuoneen" puolelta. Kaappeina toimii 3 kappaletta Ikean metrin levyisiä Pax runkoja ja syvyytenä kapeampi vaihtoehto, taisi olla 35 cm.

Tällaiseksi makuuhuone on nyt muokkaantunut:

Hankintalistalla on vielä uusi matto, uudet yöpöydät, verhotanko ja verhot, ehkä uudet valaisimet, nuo vain jotenkin ajautuivat tuonne...olkoon siellä ainakin toistaiseksi. Sängyn yläpuolelle seinään kaipaan myös jotain mukavaa, niin ja Pampulan sänkykin pitäisi tuonne sijoittaa, unohtamatta jotain värikästä, minkähän värin valitsisi? Alkuperäisissä suunnitelmissahan oli fuksiaa...mutta jos kokeilisikin jotain muuta, ja mitäs jos Pampula onkin poika voiko hän nukkua fuksian värisessä makkarissa ;) ?

4 kommenttia:

 1. Upea! Tuo on tosi kiva ratkaisu vaatesäilytykseen. Tämä oli meilläkin yksi vaihtoehto, mutta päädyttiin lopulta sellaiseen vaatehuoneeseen, jonka läpi pääsee kulkemaan kodinhoitohuoneeseen ja kylppäriin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsoinkin aikaisemmin teidän pohjakuvaa ja huomasin kivan vaatehuone ratkaisunne. Mäkin olisin halunnut kodarin yhteyteen/välittömään läheisyyteen vaatehuoneen, mutta kun halusin myös ehdottomasti eteiseen ja makuuhuoneeseenkin piti saada paljon vaatteita mahtumaan, niin meille tuli nyt sitten tämä ja eteisen vaatehuone:)

   Poista
 2. Tosi magee ratkaisu, ja tosi hyvännäkönen ratkaisu!! :)

  VastaaPoista

Mitä mielessä? Jotain sydämellä? Kerro ihmeessä mitä :)