sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Tonneittain kiviä ja kätevä kauha

Ensinnäkin joukkoomme on tullut lisää lukijoita, mikä on aina mukavaa, 
teretulemast oikein lämpimästi :) 

Nyt kurkataankin sitten pihalle, siellä on pari päivää mylissyt ja jylissyt, välillä on maakin tärissyt.
Tästä se kaikki alkoi, meille kiviä tuotiin, kun toisilta pihoilta niitä viedään pois.
 Ja "hiekkalaatikko" rakentuu...Ja tältä pihamaalla alkaa nyt näyttää...
Nyt alkaa vasta hahmottamaan tuon pihan koon kun kaikki multakasat on tasoitettu ja puutavaraa setvitty sievempiin pinoihin. Kukahan ihme istuttaisi n. 2000 m2 nurmikkoa? :) 
Hiekkalaatikko ja nurmikon istutus onkin ainoita asioita joita tänä kesänä pihamaalle toteutetaan, kaikki muu jää sitten ensi kevääseen ja kesään. Maltan tuskin odottaa kun pääsen sitten itsekin taas hommiin, istuttamaan pottua, mansikkaa ja salaattia. Vesiaiheestakin on suunnitelmia jo olemassa ja huvimaja sekä palju kuuluu hankintalistalle myös, niin ja ne kalusteet terassille :) Onpahan ensi vuodellekin odotettavaa.2 kommenttia:

  1. Kivan näköiset nuo murikat sokkelia ja terassia reunustamassa. Meillä on samanlaista suunnitelmissa, mutta luonnollisesti jää ensi kesään kun talokaan ei ole vielä pystyssä. Meidän tontilla on runsaasti isoa luonnonkiveä ja sitä hyödynnetään pihassa mahdollisimman paljon. Pitäisi vaan tehdä tai teettää hyvä suunnitelma, ettei mene hyvät kivet hukkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä kivat ja onneksi en toteuttanut sitä suunnitelmaani, että kyllä minä ne kivet jostain kerään ja kotiin kärrään, huh ajatuskin puistattaa nyt. Onneksi tulin järkiini ja kivet tuotiin kuorma-autolla ja siirrettiin näppärästi kaivinkoneella, taitaisin muuten kymmenenkin vuoden päästä keräillä niitä kiviä jostain, meillä kun ei omasta maasta noussut kuin 4-5 kiveä :) Se on kyllä onni että omalla tontilla kiviä löytyy (ainakin niille jotka kivistä tykkää). Onnea ja voimia muuten hurjasti teidän projektiin, jään innolla seurailemaan talon valmistumista.

      Poista

Mitä mielessä? Jotain sydämellä? Kerro ihmeessä mitä :)