torstai 8. elokuuta 2013

Ei riemulla rajaa kun löytöjä sataa

Hyvä tuuri näyttää jatkuvan, eilen nimittäin monen turhan yrityksen jälkeen ehdimme ensimmäisenä "vastaamaan" yhteen Tori:n pinnasänky ilmoitukseen. Sängyssä ihastutti tavallista pienempi koko, mahdollisuus tarvittaessa suurentaa ja tietysti melko keveä ja ajaton muotokieli, luulisin sängyn nimittäin olevan 50-luvulta? 
Sänky on myös vanhaksi sängyksi siistissä kunnossa ja hyvin säilynyt, eikä tämä maksanutkaan kuin 10 euroa :)
Niin se vaan meikäläisenkin kriteerilista hävisi tomuna ilmaan kun tämän näin, vanhat esineet on aina kiehtonut minua ja kun jotain tulee vastaan näinkin edulliseen hintaan, en vain voi jättää sitä kotiuttamatta.

Ilon aiheet ei tänäänkään ole vähissä, kun ystävä oli päättänyt nikkaroida meille terassille pöydän, mikä ihana yllätys, meillä kun ei terassilla ole vielä kalusteen kalustetta.


Jos tykästyit niin pöytiä saa tilattua mittojen mukaan Rakennusliike Jarkko Honkoselta.

Kyllä nyt kelpaa terassillakin oleilla. Tuoleiksi/penkeiksi on ajatuksissa mahdollisesti jotain eriparisia, kuormalavoista tehty penkki tai vaikkapa tyhjät kelat, katsotaan mitä sitä eteen tupsahtaa kun nyt on draivikin päällä ;)

2 kommenttia:

  1. Kommentoin nyt edellisetkin löydöt tässä yhteydessä - varsinaisia HUIPPUlöytöjä ja vielä pikkurahalla! Tällaisten shoppailujen ilo on aina moninkertainen....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanoppa muuta! Rakastan näissä löydöissä myös sitä, että saa selvittää alkuperää ja valmistusvuotta ja ehkä pääsee jopa jonkin tarinan jäljille.

      Poista

Mitä mielessä? Jotain sydämellä? Kerro ihmeessä mitä :)