lauantai 3. elokuuta 2013

Kodari kellastuu entisestään

Pienin askelin KotiKolosella huoneet etenevät ja se jos joku on mukavaa :)
Tässä edellinen katsaus kodinhoitohuoneeseen.

Pitkän etsinnän jälkeen ikkunaan löytyi mieluinen verho, olin jo varma, että ompeluhommiksi menee, mutta sitten löytyi tämä Ellokselta.Muuttolaatikoista on myös löytynyt se kirpparilöytö silitysrauta josta minun keltaiseen hurahtaminen lähti :) 


Toinenkin kirppislöytö majailee tason alla, ostin niitä kaksi ja nehän olivat ennen kerman väriset, nyt ne on maalattu kerran keltaisella, mutta sävy ei aivan miellytä ja ne saavatkin jokin päivä ylleen uuden keltaisen.

Muitakin yksityiskohtia on asettunut paikoilleen ja laatikoiden kätköistä löytyi kuin tilauksesta keltainen käsisaippua, niin sitä vain unohtaa mitä kaikkea omistaakaan.Tason alla sirputtava tipukin näyttäisi olevan tyytyväisempi, kun sai tuolin kaverikseen .


Lopuksi vielä muutama kuvanen kodinhoitohuoneesta työskentely valojen loisteessa, näkee sitten syksyn hämärissäkin viikata nuttuja. Toistaiseksi tosin valoa on riittänyt, varsinkin päivisin. Nautitaan siitä vielä nyt, meilläkin miehen loma jatkuu vielä kaksi viikkoa joten minun ei tarvitse ihan kaksin päiviäni kuluttaa mahan kanssa.
2 kommenttia:

  1. Ja taas niin kivoja yksityiskohtia! Milloin sulla muuten on la....jos saan kysyä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Lokakuun 14. päivä on laskettu, mutta saapa nyt nähdä miloin hän päättää saapua.

      Poista

Mitä mielessä? Jotain sydämellä? Kerro ihmeessä mitä :)