tiistai 6. elokuuta 2013

Löytämisen riemua

Olisi pitänyt tänään varmaan,  lotota kun tuntui olevan niin paljon tuuria ilmassa.
Yleensä teen harvoin löytöjä kirppareilta, tänään kuitenkin osui kohdalle kaksi, vieläpä huimaan 15 € yhteishintaan! Pakko johtua siitä, että mies oli ensimmäistä kertaa mukana kirppiksellä, taitaa olla melkoinen onnetar tuo ukkokulta.

Tällainen on ensimmäinen löytö.


Hänestä tulee musta, kunhan olen taas voimissani ja valmis nikkaroimaan. 
Olenkin etsinyt pitkään sohvapöytää , jotain keveää jossa olisi kauniita muotoja. 

Pöydän pinta on aika huonossa kunnossa ja jouduinkin ensiavuksi hieman paikkaamaan sitä, ettei vahingossa halkea lisää autotallissa kunnostusta odottaessaan.


Viilu oli useasta kohdasta kohollaan ja reunasta täysin irti enkä halunnut tämän repeävän enempää, joten ruiskutin varovasti viilun alle liimaa injektioruiskulla (sopii muuten moneen pulmaan jossa liimaa pitää saada pieneen koloon tai halkeamaan). Sitten sipaisin maalarinteipin viilun päälle ja kasasin kirjoja painoksi.


Nyt viilun reuna ei repsota, eikä ole altis enää tarttumaan jokaisen ohikulkijan paidan tai housun kulmaan. 

Sitten toiselta kirpparilta löytyi vielä toinenkin kapistus jota mallasin samaan paikkaan.


Eikö ole aika hieno? :) Tämä voisi toimittaa sohvapöydän virkaa sen aikaa kunnes saan toisen pöydän valmiiksi, sen jälkeen olen ajatellut sijoittaa arkun työhuoneeseen esim. tapettien säilytykseen. 


Sisällä on lokerikko johon saa pientä tavaraa ja sen alla iso säilytystila.


Tällainen logo löytyy kyljestä. En ole vielä tutkinut, mutta olisikohan laatikossa kuljetettu joskus kynttilöitä? 9 kommenttia:

 1. No nyt vastaus löytyikin :) http://www.everlitegroup.com/test.html

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo arkku!!!! Mistä kirpparilta tollasia löytöjä tekee??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arkku löytyi Eko Center Raksalta, ei heti tulis mieleen että sieltä voi löytää jotain tuollasta, mutta joku oli just tuonu sen sinne ja osuin kerrankin oikeeseen aikaan paikalle.

   Poista
 3. Onpas kivat löydöt! Varsinkin tuo ensimmäinen pöytä on makuuni. Itsekin olen siirtynyt täysin kirppareilla kiertämään sisusteluostoksissa. En ole pitkään aikaan ostanut mitään uutta, ainakaan muistaakseni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Itsekin tykkään tuon ensimmäisen pöydän keveydestä ja vähäeleisistä, mutta niin kauniista muodoista. Taidanpa minäkin tihentää kirppareilla vierailujani, niin ne parhaat helmet taitaa löytyä :)

   Poista
 4. Sori en pysty kommentoimaan ostoksiasi, kun tuijotan vaan tuota upeeta tapettia! :DD Mikä se on? Wau!

  VastaaPoista
 5. Hih:) Tapetti on intonature 24462 ja siitä oli tosi monta upeaa sävyä, täällä sitä myy ainakin Starkki. En olekaan ehtinyt olkkarista postailla sitten raksa ajan jälkeen, mutta jos haluat kurkata niin tuolta http://kotikolonen.blogspot.fi/2013/05/paivien-viemaa.html?m=0 löytyy isompia kuvia tapetista heti tapetoinnin jälkeen.

  VastaaPoista
 6. Upea tuo arkku, varmasti ollut hintava! Tuohon tapettiin minäkin kiinnitin myös huomiota, onpahan hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arkku maksoi 10 e ja pöytä 5 e, joten aikamoiset löydöt olivat :) Tapettikin oli aikoinaan aika löytö Starkilta, olin tuskaillut että mistä jotain betonimaista mutta ehkä hitusen hohtavaa tapettia ja siinä se hyllyssä pötkötti kun mentiin maalia ostamaan:)

   Poista

Mitä mielessä? Jotain sydämellä? Kerro ihmeessä mitä :)