lauantai 10. elokuuta 2013

New York wc edistyy


 Pitkään oltiinkin ilman pyyhekoukkuja ja paperitelinettä ym., mutta nyt sitten luovutin etsinnät ja viime Ikean pikavisiitillä ostimme sieltä Grundtal sarjaa. Suurimmissa haaveissanihan oli koukut ja teline harjatusta teräksestä (tai kromatut) jossa olisi Swarowskeja tai edes jotain muovikoristetta joka näyttää timantilta. Onhan niitä, mutta en kyllä periaattestakaan maksa paperitelineestä 200 euroa, edullisempia en löytänyt ja ajattelinkin nyt sitten tuunailla näitä Grundtaleja jossain vaiheessa samoilla askartelu timanteilla, joilla koristelin tapettia.

Koukut on toistaiseksi pyyhkeiden alla piilossa, mutta ajavat asiansa, ylärivissä on aikuisten pyyhkeet ja alarivissä lasten. Pampulan pyyhepaikka ammottaa vielä tyhjyyttään :) ja jos pyyhepaikoista tulee riitaa, on nimi helppo pyyhkäistä pois ja liituilla uusi nimi tilalle.Vessan ehdottomat suosikkini ovat timanttivalaisimien luomat kuviot kattoon, altaan kaunis muoto, peilin kehykset sekä vetimet.
Pumppupullolla on rivi timantteja rinnassaan, mutta käsi se vain odottaa lisää timantteja ylleen, eipä ole näkynyt tai kuulunut ;)Mattoa ja uusia pyyhkeitä tämä tila vielä ainakin huutaa ja luulinkin jo löytäneeni sopivan maton. 
Koko vain oli niin hirvittävän pieni. Minuun kuitenkin iski 4-vuotiaan "mut ku mä haluun" kohtaus ja tilasin tämän: 
Kuva lainattu H&M
No postimerkiltähän se näytti ja laitoin maton maitojunalla takaisin, sitä oikeaa odotellessa siis :) Vinkata saa, niin mattojen, kimaltelevien koukkujen ja telineiden sekä itsestään täyttyvien sormustelineiden suhteen ;)

6 kommenttia:

 1. Siis voi WAU jälleen kerran!!! Teillä riittää näitä upeita tapetteja! :) Mistä tämäkin on? Entä peili? Mieletön! ja vetimet! Olen etsinyt meidän vessaan jotain makeeta tapettia, mutta vielä ei ole tullut täydellistä vastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tapetti taisi ensimmäisen kerran löytyä K-raudasta, mutta tilattiin sitten Starkilta, Tapetti on Sandudd:in Manhattan kirjasta ja tuon sävyn koodi on: 2528-38. Peili taas löytyi Pink Boudoir:ista (Sia:n peili), http://pinkboudoir.fi/ Isosta Omenasta, heidän Fb-sivuilta pongasin ja sain laskun sähköpostiin ja sen maksettuani ystävä Etelä-Suomesta kiikutti sen meille tänne meille maalle :) Nyt vain harmikseni huomasin, että onkohan kyseinen liike kokonaan lopettamassa, kun loppuunmyynti on meneillään :( Upeita tavaroita nimittäin heillä myynnissä.

   Poista
 2. ohoh!! tosi upea :) <3

  Minusta tuo peili on upea ja vetimet kans. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Olin ensin suunnitellut timantti vetimiä, mutta nuo nähtyäni mieli muuttui heti, rakkautta ensisilmäyksellä <3

   Poista
 3. Ihanan selkeää! Peili ja sen takaa puskeva valo näyttävät tooooosi hyvältä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tuo peilin "taustavalo" on kyllä kanssa yksi omista suosikeistani noiden muiden luettelemieni lisäksi.

   Poista

Mitä mielessä? Jotain sydämellä? Kerro ihmeessä mitä :)