keskiviikko 14. elokuuta 2013

Sängyn takana tapahtunutta

Aivan ensimmäiseksi iloista keskiviikkoa kaikille ja lämpimästi tervetuloa uusille lukijoille!

Sitten siirrytäänkin sängyn takana, Master bedroomin kätköissä olevaan vaatehuoneeseen tai vaatekaappiin, (kummaksi sitä nyt nimittäisi).

Vaatteet on kutakuinkin saatu paikoilleen ja pitkälle seinälle kiinnitetty koukkuja ja tankoja koruille, asusteille sekä kerran käytetyille vaatteille.
Olen niiin katkera kun miehen puolella on vielä tyhjiä hyllyjä, koreja ja koukkuja. Eihän sitä varmaan huomaa jos vaivihkaa asettelen tavaroitani sinne ?

Valaisimet on myös saatu kattoon, nyt kun illat ja aamutkin taas pimenee niin on ihan hyvä nähdä mitä aamulla päällensä laittaa, varsinkin jos aion soluttautua miehen hyllyille ;)Tärkeää virkaa suorittavat ankanpäät ovat ihanaisen Tigerin kätköistä. Innolla vain odottelen milloin tuo tavarataivas rantautuu meille tänne Jyväskylään.Muutama vuosi sitten ihana mies ja ystävät olivat järjestäneet minulle synttäriksi yllätysten hemmottelupäivän, pukeutumisneuvontaa, värianalyysi, kasvohoitoja, kampaaja, meikkaus ja vielä kaiken päätteeksi mökkiviikonloppu kaikkien tärkeiden kesken <3 Siitä päivästä muistona on mm. värikartta, minä sain diagnoosiksi kesän. 

Oli aika hauskaa huomata, että monet värit löytyivät jo vaatekaapista, mutta mukaan tuli myös uusia tuttavuuksia, joita ei aiemmin ollut ehkä uskaltanut kokeilla. 

Oli ihana saada viimein kaikki korut ja asusteet laatikon kätköistä esille, aivan kuin toinen joulu, sillä puolessa vuodessa ehtii unohtaa monta monta asiaa.

Laukkuja karsin reilulla kädellä, sillä mitä ihmettä teen veskoilla, joita en ole käyttänyt yli 3 vuoteen? Viimeksi olen koskenut niihin edellisessä muutossa, pakkasin ne takaisin laatikkoon ja vien jonain päivänä kirpparille.

Muutamat lempparit pääsivät seinälle ja aarteet saavat olla korissa pussiensa suojissa.Näille ihanuuksille on vielä tilaa jäljellä, eikä karsimista tarvinnut onneksi tehdä, ne vain saavat vielä hetken lomailla kun ei tämän pallon kanssa jaksa korkkareilla kauaa köpötellä.


Vaille paikkaa jäi vielä korillinen käsirenkaita ja ainokainen pitkä iltapukuni. 
Iltapuvustani ja sen pukupussista yksi aikaisempi ajtukseni sitten jalostuikin.


 Aluksi olin siis ajatellut maalata tai tarroilla teippaamalla tehdä kaapin oviaukkoihin 

                                                       
  naiset ja miehet kuviot.

Kuva lainattu täältä.
Nyt kun iltapuvulleni ei jäänyt paikkaa, olen alkanut etsimään pukupussia jossa olisi painettuna miesten puvun kuvio ja pukupussit voisivat toimittaa kylttien virkaa. Luonnollisestikaan sellaista pussia ei ole löytynyt ja joudunkin varmaan hylkäämään ajatuksen, mutta jos joku sattuu törmäämään moiseen, niin olisin erittäin kiitollinen vinkistä :)

2 kommenttia:

  1. Teillä on kyllä tosi kiva "kävele läpi tilan" osasto vaatteille....ja hauskat nuo ankanpäät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia:) Enää puuttuu liukuhihna ja kone joka pukee vaatteet päälle;) No toivottavasti ei kuitenkaan, vaikka se olisikin varmasti miehen mieleen:) Täytyy muuten tunnustaa että ankanpäiden kanssa meinasi mopo vähän karata, niitä tuli ostettua aika monta ja nyt niitä on päätynyt myös toiseen vessaan, hih. Täytyy laittaa kuvia tulemaan, toivottavasti ankat ei valtaa ennen sitä koko taloa.

      Poista

Mitä mielessä? Jotain sydämellä? Kerro ihmeessä mitä :)