perjantai 16. elokuuta 2013

Tarjoilija, vessassani on sarvikuono!

Rakastuin siis noihin Tiger:in eläin koukkuihin ja vaatekomeron lisäksi niitä tuli nyt sitten toiseen vessaamme.
Miehen kelloa kannattelee herra sarvikuono ja minun tämän hetken lemppari koruja saa kunnian pitää kaulassaan valkea ankka neito. 
Lisäsin vielä kehykset heidän kauloihinsa, koska olen aina inhonnut niitä oikeita eläinten päitä metsästysmajojen ja kotien seinillä. Halusin tehdä niistä tällaisen parodia version ja kun jostain syystä yhdistän tuon skottiruudun voimakkaasti englantilaiseen sisustukseen ja etenkin englantilaisiin mökkeihin, niin siitäkin syystä nämä hupsut "metsästyssaaliit" päätyi meidän vessaan. 


Olin kuitenkin niin innoissani näistä saaliista, että en miettinyt asiaa ihan loppuun asti, näytin vain miehelle "poraa tuohon" ja sitten kiinnitettyäni kehykset tajusin että välitilan lasin piti tulla koko tason leveydelle ja korkeudeltaan peilikaapin alareunaan, kehykset tulevat nyt pahasti tielle ja irroitettaessa jättävät rumat jäljet tapettiin. Pitäisi useammin toteuttaa Nalle Puhin hokemaa "mieti, mieti, mieti".
Noh, välitilan lasi tulee nyt sitten vain kriittisimpään kohtaan peilikaapin leveydelle, positiivista näissä mokissa on aina se ettei varmasti tule tehtyä samaa virhettä enää toiste :)

Tässä vessassa itseäni erityisesti miellyttää tapetti ja lime reunaiset kalusteet.Vielä pitäisi löytää mieleinen paperiteline, pyyhekoukut ja vetimet peilikaappiin. 
Mattokin on vähän mietinnän alla, että mitä sille tekisi...


Mattohan on oikeasti pöytäliina ja vielä erittäin tärkeä sellainen, nimittäin miehen mummon virkkaama. 
Monet kauhistelee, että pidän sitä lattialla, mutta se on niin laadukasta lankaa, että kestää täysin mattonakin. Kävi vain sellainen pikku äksidentti, että mies pesi sen tummien seassa ja se sai likaisen värin ylleen :( Koitan kloriitilla saanko sen puhtaaksi, mutta ihan kauheasti tekisi mieli värjätä se vaaleanpunaiseksi, mutta siinä minullakin kyllä tekee jo pahaa, tuntuu että tuhoan jotain arvokasta jos värjään sen. Löytysiköhän jostain vastaavaa vaaleanpunaisena tai jos kirppikseltä löytyisi jokin toinen, jolla ei olisi niin paljon tunnearvoa.

6 kommenttia:

 1. Ihan supersuloinen vessa! Nuo koukut on kyllä mahtavat! :) Tiger on kyllä parhain kauppa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Meinasin pyörtyä kun menin Tigeriin ekaa kertaa :D

   Poista
  2. :D Mä oonkin meidän perheessä ainut joka sinne aina haluaa, muut on että ei satana mikä krääsäkauppa! :D

   Poista
 2. HAH :D Eivät vaan ymmärrä hyvän päälle ;)

  VastaaPoista
 3. olet rohkea sisustaja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, pidän pienestä hulluttelusta sisustuksessa, sillä maailma on nykyään välillä niin vakava ja urautunut. Kotiin on ihana tulla kun se on täynnä pieniä tarinoita ja yksityiskohtia joista riittää iloa pitkään :)

   Poista

Mitä mielessä? Jotain sydämellä? Kerro ihmeessä mitä :)