maanantai 30. syyskuuta 2013

A niin kuin askartelu

Viikonloppu hurahti synttärijuhlien merkeissä, joten minulle se antoi viime viikolla hyvän syyn kaivaa askartelulootat esiin. Mikä ihaninta, kerrankin annoin itselleni luvan askarrella vaikka koko päivän, sellaisesta kun ei menneinä vuosina ole vain yksinkertaisesti voinut edes haaveilla (eikä varmasti tulevinakaan) :) 
Askartelulootat ovat edelleen pöydällä esillä, jos askarteluhammasta alkaa kolottaa. Ajattelin, että näin odotuksen viime metreillä on viimeistään aika antaa itselleen lupa tehdä vain niitä asioita joista todella nauttii, kerätä voimia ja hypätä luovuuden syövereihin vaikka viikoksi jos siltä tuntuu ja antaa niiden tiskien lojua (tosin perfektionisti sisälläni ei pysty niiden tiskien antaa päivää pidempää lojua, mutta kuitenkin).

Tässä muutama vilautus siitä mitä askartelupajalla syntyi.

Ensimmäisenä simppeli kortti kolmevuotiaalle. Hyödynsin taas vanhojen kirjojen sivuja, josta kurre-kolmonen sai alkunsa. Lisämausteeksi vain hellyttävä silmä ja kartonki johon sanaa KOLME kirjoitin niin monta kertaa, että välissä piti oikein levätä.Viisivuotiaalle syntyi vanhoista palapeleistä, maalista, silmistä, liitutaulutarrasta, liiduista ja kruunuista tällainen sekamelska.


Lopuksi vilautan vielä mitä on meneillään Pampulan ristiäiskutsuja varten.Lopputulokseen palaan sitten kun ristiäiskutsut ovat lähteneet postiin ja aivan lopullinen ulkomuotohan varmistuu vasta sitten kun hän on paljastanut onko pieni tyttö vai poika :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mielessä? Jotain sydämellä? Kerro ihmeessä mitä :)