sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Lupa liikkua

Tiistaina lääkäri antoi luvan liikkua jälleen, kipujen sallimissa rajoissa. Eilen ja tänään olenkin sitten viimein voinut vähän paremmin, ei juurikaan supistuksia, ei pistävää selkäkipua ja jalatkin on jaksanut seisoskella vähän pidempään. 
En tiedä johtuuko supistusten vähentyminen siitä, että sata kiloa huolta ja stressiä jäi lääkärin tutkimushuoneeseen vai jostain muusta syystä, samapa tuo, toivottavasti parempi vointi jatkuisi.

Kaivoin eilen tallin ja terassin uumenista esiin raksa ajan kamppeet, no eihän ne minulle juuri nyt enää mahdu, mutta oli pakko napata niistä kuva ennen pesua, ne on niin konkreettinen muistutus siitä kuinka yksi ajanjakso on päättynyt ja uusi alkanut. Nämä vaatteet oli kuitenkin monta kuukautta yöpaidan lisäksi lähes ainoat vaatteet joita käytin:) 


Ne  joutavat nyt talliin odottamaan, että pienenen. Rakkaiden (välillä ehkä vähän vihatuidenkin) vaatteiden puuttumisesta huolimatta, oli aivan mahtavan ihanaa eilen ja tänään taas osallistua edes pikkuisen raksailuun. Maalailin terassien kaidepuita ja nautiskelin syksyisen lämpimästä ilmasta sekä raikastavasta "asennus juomasta".


Samalla mies asensi takapihalle valokatteita. Kylläpä kaikki taas edistyykin!Etuterassiakin on pikkuisen raivailtu raksa ajan romuista ja romppeista. KotiKolonen se vaan komistuu päivä päivältä ja alkaa näyttää jo ihan siltä, että täällä asutaan eikä vain rakenneta ;)Kuvissa olevan lyhdyn olen saanut useampi vuosi sitten äidiltäni, se oli vain jo alkanut ruostua eikä näyttänyt uutta maalattua seinäpintaa vasten kovin imartelevalta. 

Lyhty ennen
Poistin lyhdystä lasit ja puhdistin sekä lyhdyn että lasit ja suhautin mustaa sprayta niskaan. Nyt se kestää taas monta vuotta eteenpäin.

Mukava viikonloppu takana täällä KotiKolosella, toivottavasti kaikilla siellä ruutujen toisella puolellakin!

2 kommenttia:

  1. Mukava kuulla, että elo masuasukin kanssa on balanssissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viimein onneksi:) Parempi myöhään kun ei milloinkaan!

      Poista

Mitä mielessä? Jotain sydämellä? Kerro ihmeessä mitä :)