perjantai 4. lokakuuta 2013

Mattoraportti

Eilen vilahtikin vinkissä herkullisen väriset uudet asukkimme. Nyt ajattelinkin kertoa mihin ne täällä KotiKolosella asettuivat ja mitkä olikaan ne unelmien matot jotka nämä nyt sitten korvaavat kunnes sisustuskeiju käy tai lottovoitto tuodaan ovelleni vaikken koskaan lottoakaan ;) 

Olohuoneen unelmien matto näyttää tältä: 

Kuva
Mutta tällaiset kaverukset olohuoneeseen eilen asettui:


Väri on kyllä aikas herkullinen, mutta nuo hapsut :( 
I hate hapsut!


mutta...


Mitäpä sanotte jos ompelen hapsuset maton alle piiloon? Nyt tuo olkkari sitten huutaa sitä isoa sohvapöytää tai useamman pienemmän pöydän rykelmää, alkaa rahi näyttää aika säälittävältä.

Mutta minne päätyi se viimeinen matto?

Unelmien matto tähän huoneeseen on tällainen:

Kuvat: täältä ja täältä
Eli VM-Carpetin vihreä tessa matto tassun jäljillä, mutta tällainen matto huoneeseen saapui: 


Herkkuvärit tässäkin ja kyseessähän on tietysti lastenhuoneen matto.


Alkaa viimein tämäkin huone edistyä, vaikka niin monen monta asiaa on vielä kesken tai hankkimatta.
Tätä mattoa ennenhän huoneessa oli "matto" jonka ilmestymisen jälkeen sain melkoisia katseita talon miesväeltä.Ikean uusimmassa kuvastossa oli matto tehty lattiaan mustalla teipillä, joten minä tein lammasteipillä :) 
Noh, onneksi teippi ja siitä jääneet melkoiset liimatahrat lähti lattiasta ihmesienellä, ei nimittäin neiti äly&väläys sitä luovuuden puuskissaan miettinyt kuinka kovaan se lattiaan jämähtää. Jos joku kuitenkin haluaa teippimaton taiteilla, niin kannattaa valita teippi jossa on irtoava liima :D

Mattoraportin myötä toivottelen kaikille hyvää viikonloppua!

8 kommenttia:

 1. Eiks noi hapsut saa vaan leikattua pois? Siis silleen et solmupallukat vaan jää. On kyllä upeat matot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinasin ensin leikata ne, mutta nuo vaikuttaa vähän siltä, että saattaa lähtee aika helposti purkautumaan jos olis vaan solmu ja tynkä. En tiiä uskallanko kokeilla jos on kohta matot naruina lattialla :)

   Poista
 2. Mulla ei ole nyt kuvaa laittaa, mutta olen nähnyt useammankin kerran, että hapsut on leikattu juuri tuohon solmuun saakka poikki ja reunoihin on ommeltu kanttinauhasta kanttaukset tuohon hapsujen tilalle. Siinähän voisi vähän leikitellä värilläkin ja laittaa joko samaa sävyä kuin mattokin tai vaikka loimien sävyä tai vaikkapa mustaa, harmaata tai muuta tilasta löytyvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuosta kanttinauhasta voisi tulla aika kiva :) Kiitos vinkistä! Täytyykin käydä kangaskaupoilla katselemassa tarjontaa. Sitten täytyisi vielä toivoa, että pikkuruinen ompelukoneeni jaksaa ommella nauhan ja maton paksuutensa puolesta. Hapsut olin nimittäin ajatellut vain harsia käsin, mutta kanttinauha olisi nopsampi hurauttaa koneella.

   Poista
 3. Hienot matot! Pinkit on todella herkulliset! <3 Hapsut pois vaan tavalla tai toisella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, minäkin alan enemmän ja enemmän olla sitä mieltä, että piiloon vaan hapsut! Pinkkejä mattoja on ollut melko vähän tarjolla jos ei halua nukkamattoa tai perinteistä raitaista räsyä. Noissa on kiva kun on käytetty montaa sävyä sekaisin, muistuttaa edes vähän, kaukaisesti sitä unelmien mattoa :)

   Poista
 4. MOikka! Mistä tuo vihreä matto on kyselee Johanna

  VastaaPoista
 5. Matto on ostettu Iskusta, silloin uusivat valikoimaansa joten en tiedä onko mattoa vielä saatavilla. Jotain heidän omaa mallistoaan se on/oli sillä lapuissa lukee Isku.

  VastaaPoista

Mitä mielessä? Jotain sydämellä? Kerro ihmeessä mitä :)