torstai 10. lokakuuta 2013

Odottaessa ommeltua

Minulla alkaa aika käydä pitkäksi ja nyt viimeisimpänä puuhana hurautin Pampulan sänkyyn verhot.

Ihan kauniit niistä tuli, vaikkakin vähän mini kokoiset. Ehkä se sallittakoon kun sänkykin on tavallista pienempi ja Pampulasta povattu siroa tyyppiä.
Kangasta olisi leveydeltään saanut olla tuplasti jotta verhot olisi laskostunut kauniimmin ja peittänyt kunnolla takaosan, mutta satun olemaan sitä lajia joka katsoo valmiiden vastaavien mittoja vasta sitten jälkikäteen, kun kaikki ei mennytkään niin kuin siinä kuuluisassa ohjelmassa.

Tästä on hyvä jatkaa taas viisaampana ompeluharrastusta. En nimittäin vuosiin koskenutkaan ompelukoneeseen, peruskoulussa saatu patalappu, anorakki, essu, tyynyliina yliannostus piti siitä huolen.
Vasta käsi-ja taidepuolen opintojen jälkeen olen taas alkanut pitämään ompelusta.

Jos sängyn asukkia ei ala kohta kuulua ja pitää odottaa vielä ne 2 viikkoa niin talohan pursuaa meikäläisen ompeluksia. Tosin ei sekään pahitteeksi olisi, melkein kaikista huoneista kun puuttuu verhot...tosin ripustusta helpottaisi tangot :)

2 kommenttia:

  1. Hieno tuli! :) Ihailtavaa, että jollakin on kädentaitoja tällaisiin juttuihin. Heitin sinulle haasteen omassa blogissani, nappaa jos ehdit. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kovasti:) Taidankin alkaa rustaamaan haastetta, kun täällähän minä vain odottelen ja odottelen.

    VastaaPoista

Mitä mielessä? Jotain sydämellä? Kerro ihmeessä mitä :)