torstai 3. lokakuuta 2013

VinkVink

Poikettiin tänään Iskussa ja siellä oli KAIKKI matot ota 3 maksa 1, en tiedä koskeeko sama tarjous kaikkia Isku liikkeitä, mutta ainakin täällä Jyväskylässä on tämä tarjous voimassa. Uusivat kuulemma koko mattomallistonsa joten vanhat myydään alta pois. Me kotiutimme nämä kolme värikästä yksilöä, ei ne unelmieni matot joita olen haaveillut, mutta hintansa veroiset kyllä. 
Näistä lisää huomenna ja menkäähän kaikki mattoa tarvitsevat penkomaan Iskuun, näille kolmelle 140x200 cm matolle hintaa jäi 69 €!

2 kommenttia:

  1. Ohoh! Ollapa nyt rahaa niin olisin tuolla oitis! :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos ei löytänyt 3 sopivaa mattoa niin yhden sai matkaansa -50% ja huomasin että VM carpetin pyöreitä mattoja (useampaa kokoa) oli 20 € kpl, en tosin tullut kysyneeksi että olisko niistä vielä saanut sen -50% jos olis yhden ottanut ja sitten aika kivoja käytävämattoja oli 15 € kpl, meille ei vaan löytynyt sopivia kokoja jäljellä olevista. Niin ja meikäläinenkin otti tähän aikaan kuukaudesta ostoksille mukaan Mr. Visan, ei vaan voinut jättää tilaisuutta käyttämättä kun täällä lattiat ammottaa tyhjyyttään :)

      Poista

Mitä mielessä? Jotain sydämellä? Kerro ihmeessä mitä :)