maanantai 18. marraskuuta 2013

Puisevat verhot

Saatiinhan sitä valoakin viimein synkkien päivien jälkeen. Lauantaina ihana aurinko näyttäytyi ja sain napattua olohuoneen kauan kaivatuista verhoista kuvat.


Kovin puisevat ovat, mutta silti vieläkin niin mieluiset. Verhot ovat siis ostettu jo edelliseen kotiin ja ne lojui muuttolaatikoiden pohjalla pitkään kun ei ollut tankoja joihin ripustaa, nyt on ja tykkään kovasti!
Jään mietiskelemään, että pitäisikö ostaa vielä yksi verho tuohon oikealle jäävään ikkunaan?

Eikö olekin iso muutos tapahtunut matoilla ja verhoilla? Alla kuva syksyltä kun tekstiilit vielä puuttui.
Pislan tangoissa on pientä säihkettä, vaikkei se kauas näykään on se kiva pikku yksityiskohta. Vauvan lahjaksi saama pöllö huhuilee tyytyväisenä, kun sille on olohuoneessa nyt useampi oksa jolle lennähtää istumaan jos nojatuolissa aika käy pitkäksi.

5 kommenttia:

 1. Tekstiilit tekevät kyllä valtavan eron! Kodikasta ja pehmeää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Tekstiilejä on saatu meiillä viimein myös muihin huoneisiin, voi kun vauva vain nukkuisi päivälläkin vähän pidempiä unia niin ehtisin taas ruudun äären :)

   Poista
 2. Todella kauniin näköinen huone täynnä ihania yksityiskohtia! :) Minulla olisi blogissani sinulle haaste, lähdetkö mukaan?
  http://syhina.blogspot.fi/2013/12/360-pukeutumishuone.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kiitos myös haasteesta, kävinkin jo sinulle vastailemassa ja varmasti tartun haasteeseen mahdollisimman pian.

   Poista
 3. Hei, minkä valmistajan verhot nuo ovat?
  Yst terv
  Susanna

  VastaaPoista

Mitä mielessä? Jotain sydämellä? Kerro ihmeessä mitä :)