torstai 14. marraskuuta 2013

Viimeinkin kylppäri valmistuu

Muutosta on jo aikaa, mutta vasta nyt kylppäri sai viimeiset puuttuvat palaset paikoilleen.
Kylppärin ja saunan suunnitteluvaiheesta voi lukea täältä.
Pitkään siis kylppärin "pömpelistä" puuttui hyllyt, mutta toissa päivänä viimeinenkin hylly loksautettiin paikalleen.Aluksihan hyllyt oli tarkoitus tehdä lämpökäsitellystä haavasta, jota lauteetkin ovat, mutta saimme ystävältä leppää josta hyllyt sitten nikkaroitiin ja käsiteltiin samalla sävyllä kuin paneelit.Tässä pömpeli vielä saunasta kuvattuna.
Muutama kuva myös saunasta, pimeydestä huolimatta. Nyt on ollut niin älyttömän pimeitä päiviä, etttä kaiken kuvaaminen on haasteellista, mutta tässä muutama kuva, kun saunasta en ole tainnut yhtään kuvaa vielä laittaa.
Kiukaan päälle kattoon pitäisi vielä kiinnittää kiuasvalo, mutta se on toistaiseksi jäänyt kun ei tullut laitettua sitä seinän sisään ennen panelointia. Kuitu paketissa kun mainostettiin "helppo jälkiasennus". Todellisuudessa kaikkea muuta, mutta opittiin tästäkin taas :)
Jospa pian olisi aurinkoisiakin päiviä, niin pääsisin napsimaan muutaman kuvan luonnonvalossa ja onpa muissakin huoneissa tapahtunut taas edistystä joita kuvailla.

4 kommenttia:

 1. Wau mikä luksuskylppäri! <3 Upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itsestä se alkaa tuntua jo tavalliselta kun siihen on tottunut, mutta kyllä esim. 2 suihkua on aika luksusta entiseen yhteen verrattuna ja erityisen onnellinen olen juuri noista hyllyistä, ei tarvinnut kiinnittää sitä ainaista lankakoria seinään :)

   Poista
 2. Tosi kiva idea nuo hyllyt! Ylipäätään on muutenkin tyylikäs kokonaisuus....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, idea on napattu Tulikiven kuvagalleriasta.

   Poista

Mitä mielessä? Jotain sydämellä? Kerro ihmeessä mitä :)