maanantai 6. tammikuuta 2014

Keittössä tapahtunutta

 Keittiön sisustus valmistuu hitaasti, mutta varmasti. Verhot ostin hetken mielijohteesta kun sopivaa kangasta ei löytynyt ja mukavat valmiskapat osui kohdalle Hobby Hallista. Valaisimet ikkunalle taas toi joulu- ja synttäripukki.

Jouluakin on vielä jäljellä siellä ja täällä, mutta täytyy myöntää etten millään jaksanut tänään kerätä joulukoristeita ja valoja pois. Kai se sallittakoon?
Jos vaikka koristeen päivässä saisi takaisin laatikkoon, kai ne ennen kesää on takaisin varastossa.
Loppujen pipareidenkaan syömisestä tuskin tulee ongelmaa :)


4 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää keittiössä. Kivat valaisimet pukki tuonut! :)
  Joulu jatkuu täälläkin. Noin miljoona tekemätöntä koulujuttua ja alkava koeviikko -> eka mahollisuus ens viikon keskiviikkona yrittää keritä raivata joulu pois :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kyllä se pukki vaan on taitava tietämään mistä kukakin tykkää. Mukava kuulla etten ole jouluineni yksin. Tsemppiä koulujuttuihin ja koeviikkoon. Eihän niistä joulukoristeista kenellekään haittaa ole joten lojukoot vaan, ehtiihän sitä myöhemminkin :D

   Poista
 2. Voi härreguud oon kade teidän keittiön kaappi- ja laskutilasta! :))))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :D Sitä on kyllä reilusti ja monta laatikkoa onkin ihan tyhjillään, hyvä niin sillä entiseen asuntoon ei voinut hankkia uusia astioita vaikka olisi tarvinnut, kun ei ne olisi mahtunut mihinkään :)

   Poista

Mitä mielessä? Jotain sydämellä? Kerro ihmeessä mitä :)