maanantai 13. tammikuuta 2014

Uuden vuoden harrastukset

Pienen palleron äitinä tuntuu, että harrastuksiini kuuluu tällä hetkellä ainoastaan, p***n haistelu, zombie kävely pitkin kyliä ja syöttöautomaattia näytteleminen. Noh tänään kuitenkin menen kansalaisopiston puutarhasuunnittelun kurssille. Ihanaa, hetki omaa aikaa ja toivottavasti saisin jotain vinkkejä tuon tyhjän pihamaan täyttämiseen kasveilla jotka saisin vielä pysymään hengissäkin.
Peukaloani ei nimittäin luotu vihreäksi.

Tänään onneksi saatiin valoakin tähän loputtoman tuntuiseen harmauteen!


2 kommenttia:

  1. Argh, minun pitäisi varmaan etsiä vastaava kurssi! Tuntuu, että hirveästi haluaisi jo miettiä ja suunnitella ensi kevään ja kesän pihalaittoja, mutta kun ei osaa eikä tiedä!!!! :) Kerro, jos saat hyviä vinkkejä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin olen aivan pihalla kaikesta mikä koskee puutarhaa ja pihoja :) Ainakin tämän ensimmäisen kerran perusteella on erittäin hyödyllinen kurssi. Opin jo paljon mm. savimaahan istuttamisesta. Mehän oltaisiin vain kaivettu kuopat puille ja pensaille ja lyöty kasvi sinne mullan kera, mutta se olisi kuulemma ollut kasvin loppu.Savimaa on ravinteikasta mutta kylmää ja tiivistä=vähä happista. Savimaahan istutettaessa pitää ensin isommalta alueelta parantaa maata kaivamalla ja sekoittamalla siihen hiekkaa, joka tuo maahan lämpöä ja ilmavuutta (happea). Katsotaan mitä tästä vielä kehkeytyy:)

      Poista

Mitä mielessä? Jotain sydämellä? Kerro ihmeessä mitä :)