tiistai 4. helmikuuta 2014

Työhuoneen herättelyä talviunilta

Työhuone on köllötellyt muuton jälkeen kaikessa hiljaisuudessa suljettujen ovien takana ja saanut nauttia vain tavara röykkiöiden seurasta.
Olen kovasti miettinyt koko huoneen kohtaloa, että kannattaako siitä tehdä työhuonetta laisinkaan, sillä miehen pojalla ja meidän typyllä on sen verran ikäeroa, etteivät varmaan samassa huoneessa viihdy sitten kun typykkä omaa huonetta alkaa kaipaamaan.
Nyt kuitenkin kaipailtaisiin paikka johon saisi vieraille (vähintään kahdelle henkilölle) pedin tarvittaessa. Vuodesohvan hankinta on tuntunut myös väliaikaiselta ratkaisulta, koska sohvasta pitäisi luopua siinä vaiheessa kun huone tulee pojan käyttöön. 
Uusimmassa Hobby Hallin kuvastossa oli kuitenkin tähän kaikkeen ratkaisu!

Kuva: Hobby Hall
Tästä kapistuksesta saa tarvittaessa pedin jopa kolmelle ja tulevaisuudessa menee loistavasti nuoren pojan huoneessa.

Nyt To do listalla työhuonetta koskien olisi enää järjestelyä, järjestelyä, järjestelyä, hieman kasausta ja muutama hankinta.
Eniten on mietittänyt tuo meidän sohvan yksi palanen, joka toimii siis sellaisenaan nojatuolina. Tarkoituksena oli, että se sijoitetaan meidän makuuhuoneeseen, mutta tämän paikan valloitti jo pikkuruinen pinnasänky joten kai minun on luovuttava olohuoneen puolella suorasta sohvasta ja vaihdettava toistaiseksi kulmasohvaan.


Olen tykännyt kovasti tuosta olohuoneen pitkästä suorasta sohvasta, mutta ei kai se kulmakaan niin paha olisi? 
Nurkasta lähtisi lamppu pois, sohva siirrettäisiin melkein seinään kiinni, lisäpala tulisi tuohon korkeiden kynttilänjalkojen paikkeille ja pöytänä toimiva rahi vielä jatkeeksi.
Entisessä kodissa sohva oli meillä kulmana ja sillä haluaisin vielä hetken pitää tätä suoraa mallia, mutta en millään viitsisi tuosta yhdestä palasta luopuakaan. Sitä kuitenkin tarvitsee sitten joskus kun mieli taas muuttuu.
Onneksi tuli aikoinaan ostettua tällainen muunneltava malli, se kun taipuu niin moneen elämäntilanteiden ja mielen muuttuessa :)

Palataan asiaan kun saan jotain liikahtamaan johonkin suuntaan!

2 kommenttia:

  1. Olisi meilläkin toimiva tuo sohva-sänkysydeemi poikasen tarpeisiin kera kamujen. Suoralinjaiset sohvat ovat ilo silmälle, mutta mutta....lököisät kulmapaikat sohvalla ovat aika kilpailtuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eilen avasin sängyn paketit ja on kyllä sitten niin miljoonassa palassa, että vielä hetki menee ennen kuin pääsee testaamaan millainen sohva on esim. istua. Sitä minäkin mietin, että passaa hyvin nuorelle miehelle juuri kaverien yökyläilyn ym. suhteen. Tuo kulmapaikka asia on kyllä täysin totta :)

      Poista

Mitä mielessä? Jotain sydämellä? Kerro ihmeessä mitä :)