sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Nikkarointi terveiset!

Ensimmäinen projekti tallissa aloitettu!
Jei!Kerrankin tämä prjojekti on sellainen, etten oikeastaan tiedä millainen tästä valmiina tulee. Rapsuttelen pikkuhiljaa lohkeilevia maaleja ja katsotaan mitä tästä syntyy.
Mitä sinä tekisit tälle?


6 kommenttia:

 1. Voih! Riippuu toki tilasta ja tästähän saa vaikka mitä. Itse voisin jättää kannen puulle, rungon valkoisella ja puolat mustalla tai puupintaisena.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin, että tämä voisi mahdollisesti muuttaa meidän olohuoneeseen, mutta tosi monikäyttöinenhän tuo on. Tulee varmaan seilaamaan huoneesta toiseen. Tuo vanha kulunut ja siipeensä saanut puu on kyllä todella kauniin näköistä, ei yhtään hullumpi ajatus!

   Poista
 2. Tuosta tulee varmasti ihana lisä teidän sisustukseen! <3 Mulla on varmaan joku oikku, mutta tällaisista vanhoista jutuista oon itse irrotellut vain irtoavat pinnat pois ja jättänyt tarkemman hiomisen sikseen. Tykkään siitä, että vanhoissa, maalatuissa esineissä on rosopinta siloposkisen sijaan. :)

  VastaaPoista
 3. Hyvä idea tämäkin! On hauskaa huomata kuinka monta eri sävyä maalikerrosten alta paljastuu, nyt olen löytänyt ainakin viisi :)

  VastaaPoista
 4. Oi, ihana! No itse olen kunnostanut paljon huonekaluja ja aina maalannut niihin uuden pinna. Mutta viimeisin jakkara projekti sai erilaisen lopun. Sen hioimme vain puhtaaksi ja ei muuta :)
  Katsotaan mitä kivaa saat aikaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo löytyi mökiltä ja maalipinta oli päässyt tosi huonoon kuntoon. Hyviä ideoita nuokin! :) Olen vähän kamppaillut ajatuksen kanssa, että säilyttäisikö vanhan hengen vai muuttaisiko tyylin kokonaan johonkin aivan muuhun.

   Poista

Mitä mielessä? Jotain sydämellä? Kerro ihmeessä mitä :)