lauantai 8. maaliskuuta 2014

Valmis sauna ja kylppäri

Siis nythän mä vasta hokasin, että onhan meidän sauna ja kylppärikin valmis. Asentamatta jäänyt kiukaan valo varmaankin on se jonka vuoksi minun mielikuvissa sauna on vielä keskeneräinen, mutta eihän se oikeasti niin iso juttu ole kun kuitenkin enemmän on valmista kuin keskeneräistä :)

Saunan lauteet on lämpökäsiteltyä haapaa ja malliltaan hyvin simppelit. Ihanaa rouheutta tuo seinien ja katon struktuuripaneeli joka tehtiin erikoistyönä ja olin etuoikeutettu kun sain olla linjastolla kertomassa milloin väri on mieleinen. Postaukseni paneelin valmistumisesta voit lukea täältä.
Kiukaan takana olevassa laatassa on kullanhohtoisia hippuja jotka sopivat väriltään kivasti lauteisiin.Kylppärin suihkut on Tapwell:in mallistosta ja puiset saippuahyllyt teimme itse. Harmaa laatta on valemosaikkia ja sen pinnassa hohtaa kimalteet. Kylppärin ja saunan jakaa lasiseinä kun taas kylppärin ja pukuhuoneen välille en tahtonut ovea. Tämä hämmästyttää lähes jokaista kodissamme vieraillutta, mutta perusteluni kuuluu että saranoilla oleva kumpaan tahansa suuntaan avautuva ovi olisi aina vain tiellä ja viemässä tilaa, eikä mikään estä myöhemmin laittamasta oviaukon eteen liukuovea jos tulenkin toisiin aatoksiin. Pukuhuoneen ovessa on kuitenkin lukko joka takaa yksityisyyden esimerkiksi kavereiden tullessa saunomaan.

Mukavaa lauantaita ja lokoisaa naistenpäivää!

4 kommenttia:

Mitä mielessä? Jotain sydämellä? Kerro ihmeessä mitä :)