lauantai 19. huhtikuuta 2014

Keväthulluus jatkuu

Pitihän sitä eilen vielä jotain uutta touhottaa kevään kunniaksi. Vedin rönttökuteet päälle ja suuntasin talliin.
Minulla on vähän huono tapa aloittaa uusia projekteja vaikkei vanhatkaan ole valmiina. Tosin teen sitten kaikkia lomittain, kun toinen alkaa kyllästyttää jatkan toista.
Eilen käsittelyyn pääsi elokuinen löytö pöytäni jolle tein silloin vain pikaisen viilun paikkauksen. Nyt vanha sellakka pinta sai lähteä. Monet varmasti olisivat paikanneet vanhan pinnan, mutta minun silmään lakkapinnan vauriot olivat liian suuret enkä pidä pöydästä tuon värisenä. Lakka lähti todella kivuttomasti ja yritin olla siklin kanssa mahdollisimman helläkätinen jotta viilupinta ei vaurioituisi. Mielestäni viilu on kirsikkaa, mutta aivan sata varma en ole. 
Aikomukseni petsata pöytä mustaksi kauhistuttaa myös varmasti monia, mutta niin minä nyt vain olen aikonut tehdä. Enää olisi jaloista lakka poistettavana ja sitten pääsen petsaus hommiin.

Aikaisemmin aloittamani pöytä sai myös vähän rapsutusta osakseen ja onneksi se oli kaverinsa tukena, kun sitä operoitiin :)

Jatkosuunnitelmat isommalle on siis jo selvillä, mutta pienempi muuttuu askel kerrallaan, eikä vieläkään ole aivan varma millainen haluaa valmiina olla.

4 kommenttia:

 1. Suunnitelmat kuulostavat oikein hyvältä! Kaunis siitä tulee! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos luottamuksesta :) <3 Ainakin lupaavalta näyttää kun sain niin hyvin tuon lakan irti, petsi näyttää varmasti kauniilta viilupinnassa.

   Poista
 2. Sun lopputulokset eivät kyllä petä koskaan :) Löydöt, joita tekee pikkurahalla, ovat erittäin otollista maaperää tehdä mitä tahtoo ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos luottamuksesta myös sinulle :) Mies sanoi samaa, ettei ei siinä kovin metsään voi mennä tein pöydälle sitten mitä tahansa, kun niin edullisesti pöytä saatiin.

   Poista

Mitä mielessä? Jotain sydämellä? Kerro ihmeessä mitä :)