maanantai 28. huhtikuuta 2014

KiikutiKii KaakutiKaa

Edellisessä postauksessa kerroinkin, että laitettiin viikonloppuna saamaamme keinua kuntoon. Keinu oli jo hieman rähjäinen meille saapuessaan, mutta pikku kunnostuksella siitä tuli oikein kiva. Itse kiikuista jäljellä oli vain vastakkain istuttava keinu ja siitäkin puuttui istuimet.
Vastakkain istuttavaan keinuun tehtiin uudet istuimet paksusta vanerista ja kaikki puuosat maalattiin talosta jääneellä harmaalla maalilla. Keinun metalliosat maalattiin mustaksi (aikaisemmin vihreät) ja puuttuviin keinupaikkoihin ostettiin uudet keinut.Kyllä tässä kelpaa kiikutella ja kun neitokainen kasvaa on varastossa odottamassa toinen tuollainen musta "lötköpötkö" keinu  niin kuin se viikonloppuna nimettiin :)
Tästä se leikkialue alkaa hahmottumaan. Äitienpäivän jälkeen meille on tulossa lisää muutoksia koko pihan alueelle, niistä lisää myöhemmin.

Keinahtelevaa maanantaita!

2 kommenttia:

  1. Oi miten kivat! :) Tiedän jonkun joka tulisi mielellään testaamaan. Siis minun lisäksi ja minä ensin! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa molemmille ;) Musta on vissiin tullut vanha kun mua alkoi pyörryttämään kun testasin, tätä se nyt on kun se 30:n riisi kurkkii jo puiden takaa :D

      Poista

Mitä mielessä? Jotain sydämellä? Kerro ihmeessä mitä :)