sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Tervetuloa kesä, goodbye talvi: Terassi haaveilua

Eiliset typyn päiväunet hyödynnettiin ulkona touhuamiseen. Saatiin kunnostettua keinu ja muutama väliaikais jakkarakin ajautui terassille pöydän pariksi.
Hirveä into olisi laittaa terassit kerrasta kuntoon, mutta kalusteiden, ruukkujen ja kukkien tarve on niin suuri, ettei kaikkea vain voi hankkia kerralla.
Tässä muutamia haaveita ruokailu- ja ruokailun yhteydessä olevaan rentoutumisosioon liittyen. Saunan yhteydessä olevan rentoutumisosion ja etuterassin haaveet jääköön tuonnemmaksi.


Kuvat: Isku, Ikea, Masku ja Hobby Hall
Olemassa olevan ruokapöydän pariksi olisi kiva saada kaksi pitkää penkkiä, auringonottoon kaksi tai useampi aurinkotuoli joiden väliin voisi laittaa viilentäviä drinksuja varten sarjapöydän tai pari. Löhöilyyn sopisi paloista koottava suuri sohva, jota voisi tarpeen mukaan muokata eri muotoon. Kirjaa voisi käpertyä lukemaan pesämäiseen tuoliin, mutta tuleekohan riita kuka saa olla käpertyjä jos näitä olisi vain yksi?

Kuinka monella muulla terassihampaat kolottaa ja kolisee? :)


6 kommenttia:

 1. Oi, olet koonnut kollaasiin täysin samoja haaveita kuin itsellänikin on! <3 Juurikin pitkiä penkkejä olen haaveillut pöydän pariksi, ja jonkinmoisia aurinkotuoleja on myös tilauksessa. Ja tuollaista riippuvaa korituolia mietin jo viime vuonna! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih:) Hyvät haaveet siis meillä <3 Kiva nähdä minkälaiset meidän terasseista lopulta tulee. Tekisi mieli vähän haaveilla tuota meidän saunan terassiakin...onneksi haaveilu ei maksa mitään :)

   Poista
 2. Nuo harmaavalkoiset ylänurkan tuolit ovat ihanat! <3

  VastaaPoista
 3. Niinpä,haluaisin niistä rakennetun sohvan ihan hirmusti, mutta täytyy katsoa mihin budjetti venyy :)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos :) Niinpä, tänään oli kesäiset fiilikset kaukana kun tuli taivaan täydeltä rakeita!

   Poista

Mitä mielessä? Jotain sydämellä? Kerro ihmeessä mitä :)