torstai 15. toukokuuta 2014

"Anarkistin" arkikuvahaaste 1-5

Miten se onkaan niin vaikeaa välillä tehdä asioita sääntöjen mukaan? Minulla on jotenkin tämä a-haaste ollut sellainen, että se ei vain ota onnistuakseen. Minut on haastettu  jo kahdesti ja ensimmäinen kerta lyssähti kuin lehmän häntä. Nyt kokeilen paremmalla onnella, mutta teen sen omalla tavallani, jotta se ei taas jäisi roikkumaan viikoiksi.
Tämän haasteen minulle heitti Syhi, Syhinä-blogista.

Aivan aluksi meidän arjen lyhyt oppimäärä:
1. Opettele kuinka kuvassa vasemmalla oleva esine muuttuu kuvassa oikealla olevaksi esineeksi.
2. Maalari maalasi taloa ja lääräri lääräsi...kaikkea! Hyväksy se tosiasia.
3. Ole nopea tai muuten päädyt herra kanin lailla pissan lirujen päällystämäksi ja pesukoneen kautta narulle roikkumaan.
4. Älä poistu päiväuniaikaan kylän raitilta. (edit: Äiti minä kyllä todellakin tiedän ja huomaan jos emme vaunuile kotikulmilla. Vierailla huudeilla minä en suostu nukkumaan joten parempi noudattaa tätä neuvoa! T. typy)

Seuraavaksi kuvia arkisesta aamustamme.

Typymme on erittäin aktiivinen ja eläväinen. Kiinnostunut äärettömästi KAIKESTA ja siksi nukkuminen onkin usein kamalinta mitä tyttö tietää, jotainhan voi jäädä vaikka näkemättä.
Tyttö viipottaa kärryllään älytöntä vauhtia ees taas ja kylvää sotkua peräänsä. Onneksi ihan kaikkialle pienet kädet eivät vielä kärryn laitojen ansiosta yletä, mutta pian kaikilta tasoilta tavarat on siirrettävä pois. Ei riitä enää takareunaan siirtäminen.

Sylissä oleminen on myös typystä mahtavaa, tosin pienellä ehdolla...


Sylin olisi hyvä liikkua, heilua pyöriä ja mielellään jopa kiepsahtaa ylösalaisin.
Mitä hurjempi vauhti sen paremmat naurut.

Sitten tämä kaikki kerrotaan seitsemällä, niin saadaan arkemme viikon ajalta :)

Juhlaa meidän arjestamme tekee ehdottomasti minun äidin eli rakkaan mummon vierailut. Tyttö on yhtä hymyä suurine silmineen ovella, kun näkee mummon tulevan. Terveiset ja halit mummolle <3

Alkuperäisessä arkihaasteessa säännöthän menevät näin: viisi päivää, viisi kuvaa, viisi haastettavaa.
Minä laitoin kuvia nyt reilusti, koska aikaisempi haasteeni jäi kesken. En myöskään jakanut kuvia viidelle päivälle, sillä päivämme ovat niin samanlaisia ja minä olen erittäin huonomuistinen, jäisi loput kuvat laittamatta kuitenkin. 

Ketä sitten haastaisin?
Tuntuu, että tämä haaste on kaikkialla ja saanut ihmisiä jopa ärsyyntymään.
Jotta kenenkään ei tarvitsisi olla mielensäpahoittaja, niin sovitaanko niin, että jos et vielä ole saanut arkihaastetta, ota haaste vastaan halutessasi ja toteuta se juuri niin kuin haluat f**k the rules! Eiks niin?

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. <3 Äitin rakas tasmanian tuholainen :)

   Poista
 2. Ihana neiti teillä! Teidän pitäisi joskus tulla vaikka meille kahvittelemaan niin hän saisi ihmetellä meidän vauhtimimmiä ja vähän isompaa herraa... :)

  VastaaPoista
 3. Edellinen oli siis tästä naapurista...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on mutkat suorina kun tämä tyttö kiitää eteenpäin :) Mielellään voitaisi joku päivä tulla ja meillekin saa kyllä tulla kahvittelemaan. Viikonloppuisin on typyn isoveikkakin kotona, niin on yksi vauhtihirmu lisää tohinoihin :)

   Poista

Mitä mielessä? Jotain sydämellä? Kerro ihmeessä mitä :)