tiistai 27. toukokuuta 2014

Haaste: Kevään rouhein sisustusmaalaus, Testing testing! (ja vettäkin)

Viime hetkillä, mutta viimein kuitenkin, maalit saapuivat eilen. Illalla minä suuntasinkin välittömästi tallin uumeniin, testauslaboratoriooni tekemään pikaiset testaukset ;)
Jos tahdot vilkaista mistä on kyse, niin haasteesta kerroin aikaisemmin täällä.

Kuviointiin käytetty pulloharjaa.
Kuviointiin käytetty harvaa leveä piikkistä kampaa.

Talli on siitä(kin), niin mahtava paikka kun kaiken ei tarvitse olla niin justiinsa ja voi vähän suhia&husia, vapaasti kokeillen. Jo rakennusvaiheessa oli ajatuksena tallin suhteen, että sienät tulevat toimimaan erilaisten kokeilujen taistelutantereena. Silti hieman "järkytyin" kun mies oli putkimiestä varten porannut karmeimman vanerinpalamme seinään. Voisihan vanerin toki maalata vieläkin, mutta ajattelin, että tulkoon siitä meidän vessan seinämme.Ttarinoiden ja muistojen töhryinen alusta, joka kaikessa karmeudessaan alkaakin olla aika kiva. Tässä tuli siis samalla uusimmat kuulumiset tallista, kun kauan odotettu vesi saatiin juoksemaan.
I <3 WATER!

Mitä testauksiin tulee, en ole aivan varma kumpaa kuviointia tulen käyttämään maalauksessani vai testaanko tänään vielä lisää, niin mukavaa puuhaa se oli.

PS. Pöytäpotilas makaa edelleen leikkauspöydällä, sen tila on vakaa ja näyttää melko hyvältä. Tästäkin aiheesta lisää myöhemmin.

2 kommenttia:

  1. Ihana idea ja todella kanis lopputulos!!!

    VastaaPoista
  2. Kiitos <3 Pian pääsette näkemään miltä lopullinen lopputulos näyttää :)

    VastaaPoista

Mitä mielessä? Jotain sydämellä? Kerro ihmeessä mitä :)