perjantai 30. toukokuuta 2014

Haaste: Kevään rouhein sisustusmaalaus, valmista pintaa!

Viimein sain nämä lopputuloksen kuvat setvittyä, tässä sitä nyt sitten tulee, valmista pintaa.

Tila on minulle yksi  kotimme haastavimmista tiloista kuvata, useiden otosten jälkeenkään laajemmat kuvat eivät meinaa miellyttää silmää. Eiköhän näistä kuitenkin kokonaiskuva selviä. Lopuksi vielä kuva tilasta ennen muutosta.


Kiitos ja kumarrus Teknokselle tästä haasteesta. Oli mukava kokeilla ensimmäistä kertaa koristepinnoitetta ja oppia taas jotain uutta ja hyödyllistä!

Oletteko te kokeilleet koristepinnoitetta ja mitä olette sillä tehneet?

8 kommenttia:

 1. Tosi kivan näköinen :) Toi pinta on kyllä hauska!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo kahdella välineellä kuviointi oli paljon kivempi kuin kumpikaan olisi ollut itsestään.

   Poista
 2. Tosi hieno tuli ja katse kulkee nyt tuossa seinällä hyvin. Tykkäätkö itse? Mahtuuko tuohon käytävään jokin penkki oksan alle, vai onko liian kapea? Olin itse miettinyt tuollaiseen kohtaan meidän kodarissa penkkiä, mutta kyllä se vaan taitaa olla liian kapea paikka ja liikaa kulkureitillä, kun meillä tuossa kohdassa kuljetaan paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa! Tykkään kyllä ja enää ei häiritse se, että linnut tuntuivat aiemmin leijuvan ilmassa. Tosin ikuisena perfektionistina, löytää aina jotain petrattavaa tai muutettavaa :) Olen joskus kokeillut siihen eteisessämme olevaa kapeaa penkkiä, mutta vähän tielle se tuli, koska meilläkin tuosta kuljetaan paljon. Penkki sopisi kyllä tosi kivasti puun alle...hmm...jos tekisikin tosi kapean penkin jossa ei voisi istua mutta toimisi pienten asioiden laskutilana ja kaunistuksena.

   Poista

Mitä mielessä? Jotain sydämellä? Kerro ihmeessä mitä :)