tiistai 6. toukokuuta 2014

Pihan myllerrykset

Muutamia kuvia pihalta myllerryksen keskeltä ja jälkeen.  


Kasvimaa olisi suunnitteilla perustaa noihin laatikoihin, sillä koko takapihan laajuudelta menee maalämpöputket ja viisaammat kertoivat ettei mikään menesty sellaisessa maassa, vaan on tehtävä kohopenkki. Lavankaulukset saavat toimia viljelylaatikoina. Loppuisivat vain nämä tuuliviiri kelit, niin pääsisi istuttamaan popsittavaa. Tänäänkin tuli useaan otteeseen lunta ja pian paistoi taas aurinko.
Onko siellä muita hyötypuutarhalaisia? 
Minä aioin olla rohkea ja kokeilla onneani, sillä aikaisemmin en ole kasvattanut kuin salaattia :)

4 kommenttia:

 1. Hurjan isot myllerrykset teillä meneillään! Minä en ole koskaan kasvatellut mitään syötävää, mutta tänä kesänä meinasin rohkeasti yrittää ainakin rucolaa (kuulemma helppo), persiljaa ja tilliä :)

  Nakkasin sinua blogissani arki-haastella, haluatko ottaa haasteen vastaan? Näpsi pihapuuhien ohella viitenä päivänä kuva arjestasi ja jaa se blogissa. Haasta joka kuvalla joku mukaan.
  http://syhina.blogspot.fi/2014/05/25-tiistai.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koko viikonloppu siinä vierähti mieheltä kaivinkoneen nokassa...onneksi lopussa kiitos seisoo. Kuulostaa hyvältä kasvatus suunnitelmat, rucola on niiin hyvää. Itse olen ostanut salaatin ja herneen siemeniä, pensasmustikat ovat tilattu, pottua sekä mansikkaa ajattelin myös kokeilla. Otankohan liian kovan haasteen näin äkkiseltään :)

   Kiitos kovasti haasteesta, katsotaan saanko aikaiseksi tarttua siihen. FB:n puolella jo kerran koitin haastetta, mutta kesken jäi. Ne arkisimmat asiat jäivät aina kuvaamatta :)

   Poista
 2. Nuo laatikot ovat näppäriä, meillä aikanaan, kun lapset olivat hiekkalaatikkoiässä, oli jopa tuollainen hiekkalaatikkona. Helppo "perustaa", ja meni vielä muistaakseni kiertoon. Meillä ei siis ollut pitkäikäinen projekti, piti vaan saada äkkiä hiekkis lapsille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan, menee hiekkalaatikostakin, enpä tullut ajatelleeksi :) Meillä hiekkalaatikon virkaa toimittaa tuo iso hiekka-alue jossa voi melkein vaikka pituutta hypätä, parasta muksuista on hyppiä kiveltä toiselle joilla se on reunustettu :)

   Poista

Mitä mielessä? Jotain sydämellä? Kerro ihmeessä mitä :)