tiistai 24. kesäkuuta 2014

Kesähän on jo täällä: Terassi haaveilua vol. 3

Innostuin tänään taas haaveilemaan terassien kalustuksesta. Keskikesäkin juhlittiin, eikä terasseille ole vieläkään ilmestynyt yhtään kalustetta. Jotain positiivista tässäkin, oli paljon nopeampi tyhjentää terassi käsittelyä varten :)

Etuterassin haaveet poikkeaa muiden terassien ilmeestä, rouheudellaan. Etuterassi ei näy muille terasseille ja päinvastoin, joten mielestäni tyylit saakin olla hieman erilaiset. 

Kuvat: Curiousfeet, aukea, viherviisikko, tori ja mokka

Linja pysyy yksinkertaisena, mutta rouheutta ja ajan tuomaa kulumaa saisi olla terassin kalustuksessa.
Haaveissa onkin löytää jostain vanha puistonpenkki, jos siinä ei valmiina olisi ikuisia rakkaudentunnustuksia, voisi niitä itse romanttisuus päissään rustailla. Huomasin, että juurikin tätä penkkiä myydään uutenakin, mutta eihän se ole yhtään niin kiva kuin elämää nähnyt, eihän? 
Rakastan puksipuita, mutta en saa niitä menestymään. Jostain olen kuullut, ettei ne välttämättä näillä leveysasteilla oikein pärjääkään. Joten olisiko tyhmää ostaa muovinen? 
Kerrankin jotain tästä haaveiden listasta on jo olemassa. Tuollainen vihreä ruutilaatikko löytyy tallista odottelemasta, tosin se ei ole tuo kuvassa oleva ja minun versio onkin paljon siistimmässä kunnossa. Josko sitä vähän hioisi ja vanhentaisi, ehkä harmaannuttaisi?
Myös tuon toisen laatikon kaltainen ruutiloota löytyy varastosta, siitä olenkin joskus postaillut täällä, ikuisuuksia sitten.

Ai kauhee kun innotuinkin tuosta puistonpenkistä, pitääkö lähteä yön pimeydessä puistoja koluamaan ;)
Ehei sentään, kyllä sen on rehellisellä pelillä jostain löydyttävä, muuten ei olisi kiva kotiin tulla.

Tästä ja tästä pääset vielä vilkaisemaan aikaisemmat terassi haaveeni.

4 kommenttia:

 1. Ei jos jostain lähiseudun puistosta nyt salaperäisesti katoaa yksi penkki, virkavalta tietää mistä sen löytää? ;-) Nuo puiset lodjut on ihania; olemme pari onnistuneet löytämään ja molemmat asuvat patiollamme. Puksipuut eivät juu kestä Suomen talvia, joten jollei ne talvet siellä muutu paljon leudommiksi, taitaa se muoviversio olla ainokainen vaihtoehto. Tai sitten siirtää puksipuun talveksi suojaan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, toivottavasti oli kyläpoliisi kuulolla :) Minä sain toisen lootan äidiltäni ja toisen ystävältä, rakkaita aarteita ovat kyllä. Kuinkahan puksi viihtyisi talven autoallissa...siellä on noin 10 astetta plussalla koko talven. Muovisen kanssa ei tosin tarvitsisi huolehtia mistään, ei kylmästä eikä kuumasta.

   Poista
 2. Heh :) Se olisikin näky, tuo penkin pölliminen puistosta....eikä aivan huomaamaton :D Tuo on kiva idea, että tilat ovat erityyliset. Taikinamarja on sellainen kotimainen vaihtoehto puksipuulle. Sitä pystyy muotoilemaan ja on myös melko vaatimaton kasvupaikkansa suhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei varmaan auttaisi vaikka koittaisi maastoutua ja verhoutua vaikka oksiin. Puskien välissä leijuva penkki varmaan huomattaisiin :D Jos en löydä penkkiä käytettynä joko kaatopaikalta tai jos ihmeen kaupalla jollain olisi myynnissä tuollainen, niin sitten täytyy varmaan taipua ostamaan uusi ja moukaroida sitä...TAI voisihan sen viedä puistoon ottamaan osumia! Joku pöljä tosin saattaa pölliä sen ;) Taikinamarja näytti kivalta, se voisi kasvaakin tuollaisessa lootassa, tai sitten metalli tonkassa joka löytyy ison ruutilaatikon sisältä. Kiitos vinkistä!

   Poista

Mitä mielessä? Jotain sydämellä? Kerro ihmeessä mitä :)