maanantai 9. kesäkuuta 2014

Maisemia

Sunnuntaina räpsin muutamat kuvat meidän pihapiiristä. Olen aikaisemminkin maininnut, että kun istuin jo yli vuosi sitten meidän terassilla, aurinko paistoi, linnut lauloi ja luonto tuoksui huumaavalta, tiesin olevani kotona.
Maalaistytön voi viedä pois maalta, mutta maalaisuutta ei voi viedä pois tytöstä :) 
On ihanaa monen vuoden jälkeen olla taas maalla ja eritoten kotona <3Kuvista tuli kovin takapiha painotteisia, mutta näkymä takaterassilta on niin lumoava. 
Etupihan näkymässä kulkee tie, mutta tallin takaa otetussa kuvassa tiekin maastoutuu maalaismaisemaan ja olo on kuin mustavalkofilmissä.


Onko sinun sydämesi koti maalla vai kaupungissa?


5 kommenttia:

 1. Yli 30 vuotta maalla asuneena, kaupungista tulleena (teininä oli pakko muuttaa vanhempien mukana, vaikka kapina oli kova ;) ) niin lähikaupungissa on kiva käydä, mutta vielä parempi on tulla KOTIIN maalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuli itsekin monta vuotta vietettyä kaupungissa, mutta aina haaveili, että jos lapsia tulee olisi kiva, että saisi kasvattaa maalla, omassa lapsuudessa parasta oli eläimet, metsä, navetta, majat ja jännittävät seikkailut joita omassa pihapiirissä löytyi jokaiselle päivälle :)

   Poista
 2. Kiitos vielä haasteesta, vastaukset löytyvät blogistani :)

  VastaaPoista

Mitä mielessä? Jotain sydämellä? Kerro ihmeessä mitä :)