keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Kauas pilvet karkaavat...niinkö minäkin?

Ehei, minä en ole karkaamassa mihinkään, aika on. Se karkaa minulta salaa ja kavalasti, enkä saa sitä enää kiinni. En tahdo myöntää itselleni, että taas on kulunut päiviä ja viikkoja. Nautin suuresti blogistani ja kaikkien muiden blogeista, mutta minulla jää nykyään surullisen vähän aikaa tähän kaikkeen vaikka aina uuden postauksen tehdessäni päätän, että täälä viikolla varaan useamman (edes pikaisen) hetken bloggailuun.
Sellaisia ne on nämä "ruuhkavuodet"...äh turhaannuttaa koko sana.
Ruuhka tai ei kirjoitan tähän nyt itselleni muistiin:

Muista nauttia elämästä, pienistä ihanista asioista. 
Muista välillä pysähtyä hetkeksi, kuunnella hiljaa itseäsi.
Mitä minä haluan?
Kun keksit vastauksen,
toteuta niistä edes murto-osa, jossain vaiheessa, joskus...
älä kuitenkaan liian myöhään, sillä sinä olet elämäsi tärkein ihminen.
Jos sinä et jaksa tai ole onnellinen, et voi myöskään tehdä ketään toista onnelliseksi.
Huolehdi itsestäsi, jotta voit huolehtia muista.

Näiden syvällisien aatteiden jälkeen kurkkaus niihin elämän pieniin mutta sitäkin kivoimpiin iloihin, nimittäin LÖYTÖIHIN!
Nämä tarttui mukaan eilen kauppareissulla, 10 € yhteishintaan.
Vaaleanpunainen pääsee typykän huoneeseen joka on työn alla ja musta ehkäpä olohuoneeseen entisen puhekupla maton tilalle, tai sitten miehen pojan tulevaan eskarilaisen huoneeseen.

Palasin muuten taas pokkari aikaan ja vitsi kun iski järkkäri kuumeen päälle. Nyt ei muuta kuin säästämään :)4 kommenttia:

 1. Minäkin näitä mattoja hypistelin, muttei ollut jäljellä kuin vaaleansinisiä... Ihana tuo harmaa pilvitapetti (Färgformin?) taustalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, silloin kun minä poikkesin Cittarilla oli vielä kaikkia värejä jäljellä. Minäkin tykkään tapetista kovasti, on niin helppoa vaihtaa pojan entisestä huoneesta tytön huone, kun puitteet ovat harmaa-valkoiset. Tapetti on juurikin Färg&Formin, tuohon Moln sarjaan kuuluu kyllä kaikkea nuutakin niin ihanaa jota olisi kiva kotiuttaa <3

   Poista
 2. Samaa on ilmassa täällä! Vaikka (vai senkö takia) kun on loma, ei aikaa meinaa jäädä oman blogin päivittämiseen saati muiden seuraamiseen. Ihan hupsua! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla etten ole ainoa jolta aika karkaa:) Ehkä talvella sitten taas aika pysähtyy kun aurinko ei enää kutsu loisteellaan kesän rientoihin.

   Poista

Mitä mielessä? Jotain sydämellä? Kerro ihmeessä mitä :)