perjantai 4. heinäkuuta 2014

Kurkistus projektiin ja järkkärin linssin taakse

Blogissa on ollut taas hiljaisempaa, KotiKolosella ei niinkään.
Täällä on todella koitettu tehdä kaikki voitavamme jotta typykkä nukkuisi paremmin. 
Viimein alkaa valoa olla tunnelin päässä ja typykkäkin on aivan kuin eri tyttö, kun ei väsymys jatkuvasti paina.
Nyt onkin sitten vähän paremmin ehtinyt ja jaksanut keskittyä kotiin ja sen laittoon. Pääsette nyt kurkistamaan yhteen pikkuruiseen projektiin jota aloittelin eilen. Huomenna suuntaan ystävän kanssa Ikeaan ja  toivottavasti pian reissun jälkeen pääsen esittelemään valmiin projektin.Hei, nyt vasta huomasin, että pöllössähän on kirjoitusvirhe! Nooh haittaneeko tuo mitään? Ehkä G:n voisi vaikka dymoilla pöllön kainaloon, vähän kuin olisi napannut sen matkaansa :)

Kuvat on napsittu appiukon kameralla. Sain lainaan hänen järkkärinsä ja olen jo lyhyen kokeilun jälkeen aika vakuuttunut, että haluan itsekin jättää pokkari ajan jälkeeni. 

Mitä projektiin tulee, voin paljastaa sen verran, että nämä kuvat liittyvät toiseen (siihen tyttömäisempään) vessaamme.


2 kommenttia:

  1. Tai voisko olla, että teksti on kirjoitettu puhekielellä. Heittomerkillä voi myös korvata tuon puuttuvan G.n :) Mutta hauska idea olisi myös se, että kirjaimen lisäisi pöllön kainaloon! :) t. pilkunviilaaja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua infottiin, että juurikin puhekielessä G jätetään usein pois, joten kun pöllö on cooliakin coolimpi, niin ehkei G:n puuttuminen haittaa. Täytyy ehkä kuitenkin kokeilla miten G sujahtaisi pöllön kainaloon.

      Poista

Mitä mielessä? Jotain sydämellä? Kerro ihmeessä mitä :)