maanantai 21. heinäkuuta 2014

Lauantainen kirpparikierros!

Kierros tuotti hyvää saalista.
Nämä ihanuudet köydyttivät yhteensä 12 €, siis lähes ilmaiset!
Istuimet ja selät saavat myöhemmin maalia niskaansa ja nämä päätyvät kahden vaalen pinnatuolin tilalle keittiöön.Toinen upea löytö oli sohvapöytä. Hintalapussa komeili 15 €!
Tämä löytö piti ainoastaan kantaa sisään, ei nikkarointia, hiontaa tai maalailua. Pöydän halkaisija on jopa metrin, mutta siltikään se ei ole liian iso, edelleenkin kaipailen sen kaveriksi pienempiä pöytiä jotka voisi osittain sujauttaa pödän alle. En tiedä mitä teen aikaisemmalle sohvapöydälle, sillä pöydät eivät mahtuneet olemaan lomittain kun ovat saman korkuisia. 

M


Meillä vaihtuu pöydät melkein yhtä usein kuin sukat ja pelkäänpä, että tämäkään ei ollut vielä lopullinen ratkaisu. Olen nimittäin ehdottomasti ollut sitä mieltä, etten tahdo pyöreää pöytää, niin paitsi jos puoli-ilmaiseksi saa ;)
Mattojen rajakohtakin on alkanut ärsyttää päivä päivältä enemmän, joten suuren maton metsästysaikakin on alkanut.
Pienet matot, laittakaa punainen pipo päähänne niin ei tule sekaannuksia.

Ps. StyleRoomiinkin tupsahti taas muutamia kuvia
Klik

8 kommenttia:

 1. Hei, teillä on kyllä aivan upea koti! Ei ihme, että on päätynyt myös mainoksiin houkuttimeksi ;) Saako udella, mistä mahtaisi löytyä noin herkullisen värinen räsymatto?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti :) Matot ovat Askosta, mutta olivat aikanaan poistomyynnissä joten en tiedä saako mattoja enää.

   Poista
  2. Niin vähän arvailinkin, kun näyttävät olleen teillä jo hyvän tovin. Suunnittelin kyllä jo, että taidan harrastella matonkudontaa sen verran, että koitan tehdä jotain vastaavaa itse tyttären uuteen huoneeseen :)

   Poista
  3. Olen kylläkin suunnitellut luopuvani niistä kun hapsut häiritsevät edelleen, koitin toisesta harsia niitä nurjalle piiloon mutta tulevat esiin silti. Jos olet kiinnostunut ja hapsut ei haittaa niin laita vaikka sähköpostia :)

   Poista
  4. Olen kylläkin suunnitellut luopuvani niistä kun hapsut häiritsevät edelleen, koitin toisesta harsia niitä nurjalle piiloon mutta tulevat esiin silti. Jos olet kiinnostunut ja hapsut ei haittaa niin laita vaikka sähköpostia :)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Mitä mielessä? Jotain sydämellä? Kerro ihmeessä mitä :)