torstai 17. heinäkuuta 2014

Pieni muutos vessassa

Olin tänä aamuna reipas ja laitoin Ikean ostoksia hieman paikoilleen. Meidän toisesta vessasta on pitkään (yli vuoden) puuttuneet pyyhekoukut sekä teline vessapaperille. 
Todellisuudessa en vain millään löytänyt mieluisia koukkuja, kunnes kyllästyin etsimään valmiita versioita ja päätin soveltaa.
Olisin alunperin halunnut jokaiselle perheenjäsenelle oman koukun joka on eläimen pää. Saatavilla olevat eläimet eivät olleet kivoja tai sitten kivat maksoivat aivan liikaa.
Tämän seurauksena syntyi tämä kokonaisuus. 
Aiheesta vinkkailinkin jo ennen Ikean reissua täällä.
Vieraille on myös oma koukkunsa altaan vieressä, mutta sen ylle en ole vielä löytänyt osuvaa kuvaa. 
Muutenkin projekti jää vielä elämään sillä tekisi mieli laittaa päätyseinälle pöntön ylle tauluhylly ja sille muutama kuva, mutta mitä jos kyllästyn hyllyyn? Seinään ja varsinkin ihanaan tapettiin jää rumat jäljet. 
Uskaltaisinkohan silti?

2 kommenttia:

  1. Uskalla vaan! Ja jos ehdit kiinnikkeiden kohdat tapetista niin, että osuvat vaikka noihin tapetin tummiin kohtiin, niin jos joskus kyllästyt hyllyyn etkä halua laittaa reikiin muuta kiinni, niin ne saa paikattua vaikka ihan väritetyllä paperilla.
    Nuo taulut ovat oikein söpöset :)

    VastaaPoista
  2. Mihinhän on hävinnyt aikaisempi vastaukseni tähän viestiin...kummallista?!? Joka tapauksessa kiitos Liisa kovasti vinkistä, uudemman kerran :)

    VastaaPoista

Mitä mielessä? Jotain sydämellä? Kerro ihmeessä mitä :)