tiistai 15. heinäkuuta 2014

Verho kriiseilyä

Aluksi oli tarkoitus esitellä meidän etuterassin upeasti startannutta kaide projektia, mutta keli vetäisi aivan harmaaksi. Nyt sitten, kun asetuin mukavasti tähän bloggaus nurkkaani niin aurinko alkoi paistaa. No ekhä huomenna sitten kuvia terassista.

Nyt kaipaisin apuanne meidän makuuhuoneen verhoisaan pulmaan. Verhot puuttui pitkään, sillä tanko ei vain jostain syystä kiivennyt itse seinälle vaikka kuinka koetin sitä kannustaa omatoimisuuteen.
Nyt kun verhot ja tanko on viimein paikallaan, en oikein tiedä pidänkö verhoista. 
Halusin verhot jotka ei juurikaan erottuisi seinästä, mutta onkohan tämä jo liiankin kameleonttimaista?
Minua häiritsee myös verhojen värin taittuminen violettiin aurinkoisella säällä.

Olen miettinyt pitäisikö hankkia mustavalko raidalliset puuvillaiset verhot, vai olisiko jotkin ihanat ryppyiset pellavaverhot kivat, tai jopa valkoiset silkkiset?

Millaiset verhot sinä laittaisit tähän huoneeseen?


10 kommenttia:

 1. Ryppyiset pellavaliinat kuulostivat kivoille :) Raidalliset ovat kenties ehkä hiukan liikaa tapetin kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ryppyisyys voisi tuoda jotain mielenkiintoa tilaan, nämä nykyiset kun on mielenkiinnoltaan verrattavissa mummon beigen värisiin alkkareihin (kaikella kunnioituksella mummin alkkareita kohtaan kuitenkin) ;) Sitä minäkin mietin, että tuleeko liikaa mustavalkoista raitaa ja ruutua.

   Poista
 2. Minusta tuohon sopisivat valkoiset verhot. Pellavaverhot esim. sopisivat varmasti tosi hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulenpa, että valkoiset verhot lähtevät etsintään. Miten vain selitän miehelle, että miksi tarvitsemme uudet verhot näiden vasta hankittujen tilalle ;)

   Poista
  2. Älä selitä mitään :D Tuskin mies niitä alas ottaa kun salaa vaihdat!

   Poista
  3. Hah :D Se on kyllä totta, että tuskin verhot alas tulee ainakaan miehen toimesta ja jos toimin salaa huomaako edes vaihdosta?!

   Poista
 3. Valkoisen pellavan puoleen kallistun minäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes lisää ääniä valkoiselle ja pellavalle! Eihän minun tarvitse näyttää kuin nämä kommentit niin mieskin ymmärtää miksi...vai ymmärtääkö :D

   Poista
  2. Eivät he ihan aina kaikkea ymmärrä, mutta "luojalle kiitos" heidänkin vaistonsa kertovat hetken, jolloin selviää helpommalla - vain hyväksyen :)

   Poista

Mitä mielessä? Jotain sydämellä? Kerro ihmeessä mitä :)