lauantai 23. elokuuta 2014

Hiljaa hyvä tulee, verhoja ja somisteita vaihdellen.

Jokin aika sitten kirjoittelin makuuhuoneemme verho pulmista  kun vasta hankitut harmaat verhot alkoivat tympimään. Nyt olen taas ehkä hetken tyytyväinen kun tilasin H&M:ltä vähän ryppyistä pellavaa. Kiitos kaikille mielipiteistä, valkoinen ja ryppyinen pellava taisikin saada eniten ääniä :)

Mietin jo miten saisin verhot vieläkin ryppyisemmiseksi, ehkä pesemällä ja myttäämällä hieman, tosin pellava taitaa muutenkin rypistyä aika paljon pesussa. Taitokset näkyvät vielä hieman verhoissa, mutta silittämään ei auta rueta, tai hienot rypyt saavat kyytiä. 
Entisen työhuoneen valmistuessa miehen pojan huoneeksi, olen tuonut tauluja ja tyynyjä sieltä meidän makkariin. Kivaltahan ne näyttää täälläkin, tuovat vähän sitä kaivattua väriä.

Nyt muuten huomaa konkreettisesti sen mikä ero on järkkärin ja pokkarin kuvilla, aikaisemman verho postauksen makkari kuvat on otettu järkkärillä ja tämän postauksen (pitkän kuvaamisen lopputulokset ) pokkarilla. Ei helpota "haluan järkkärin" kuumettani yhtään näiden vertailu :) 

Vielä lopuksi pitää vähän vilauttaa uusia hankintoja tytön huoneesta.


Aivan valtavan söpö Cd-soitin, jonka nähdesään tyttö alkaa heti nykiä päätään! Reunassa pilkottaa myös unelmaiset verhot jotka saapuivat makkarin verhojen kanssa samassa paketissa, mutta niistä lisää, kun saan jokin päivä unelmaisen verhotangon paikalleen.

4 kommenttia:

 1. Hienosti sopii nuo makkarin verhot. <3 Tytön huone on niin söpis. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Tykkään kyllä näistä paljon enemmän kuin entisistä. En malttaisi millään odottaa, että saan tytön huoneen valmiiksi, mutta tosiaan, söpö se on jo nyt :D

   Poista
 2. Sä olet onnistunut luomaan teidän makkariin ihanan levollisen tunnelman ja mukavan kotoisen "kerroksellisuuden"....tällä tarkoitan siis värien, pintojen ja erilaisten printtien yhdistelyä :) no, kyllä tuon soittimen ääressä kelpaa jammailla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Makkariin ei kyllä kovin montaa asiaa ole tullut hankittua (jos ei verhoja ja tytön sänkyä lasketa), valaisimet, tyynyt, taulut, matot jne. ovat omista jemmoista haalitut, missä milloinkin aikaisemmin palvelleet". Itse tehtyä, kierrätettyä, mummujen aarrearkuista löydettyä, siitä se kotoisuus ja kerroksellisuukin varmaan syntyy :)

   Olin miettinyt löytyisikö jostain pinkkiä soitinta ja kun se löytyi ei sitä voinut jättää ostamatta :D

   Poista

Mitä mielessä? Jotain sydämellä? Kerro ihmeessä mitä :)