maanantai 22. syyskuuta 2014

Illan tullen lastenhuoneessa-kurkistus eskarilaisen huoneeseen ja lego innostusta

Eilen illalla kun mies oli jo vienyt poikansa takaisin pojan toiseen kotiin, hiippailin eskarilaisen huoneeseen vielä hypistelemään kaikkia upeita legoja joita hän oli saanut lahjaksi.
Kaikista rakkaimmat hahmot ovat päässeet pöydälle. Tarkoituksena olisikin tehdä tai ostaa tv:n viereen hyllyt näille arvoesineille niin ei pääsisi pikkusiskokaan kurottumaan aarteisiin ja pöydälle jäisi enemmän tilaa.

.

Poika on aivan hullaantunut legoihin varsinkin uusiin Lego Movie hahmoihin, enkä ihmettele. Elokuva on hauska ja hahmot valloittavia. Ihan alkaa aikuista naistakin lapsettamaan ja tekee mieli järjestellä hahmoja uuteen järjestykseen. Pienenä rakastin kuvitella mitä lelut tekisivät jos heräisivät illan tullen henkiin, ajatus oli jopa vähän pelottava, mutta kiehtova.


Hahmoilla on hauskoja nimiä, Johtaja Business, prinsessa Puolikisu, Erityinen eli Emmet, Tyylilyyli eli Lucy ja jopa Batman seikkailee mukana. Onko siellä ruutujen toisella puolella muita jotka tykkää rakennella legoilla?Alkujaan tästä huoneesta piti tulla aikuisten työhuone, mutta huone lojui vuoden päivät vain varastona, eikä edennyt oikein mihinkään. Lasten ikäeron vuoksi päädyimme tekemään kaksi lastenhuonetta. Kummallakin on omat rytminsä ja erilaiset leikkinsä, ei ole kivaa rakennella legoilla  tai pelata jos sisko jatkuvasti repii hihasta ja koittaa syödä pieniä osia.


Huoneen tapetteja ja väritystä emme kuitenkaan lähteneet vaihtamaan, sillä kirjat sopivat eskarilaisen ja koulunsa pian aloittavan pojan huoneeseen. Työpöytä on sivuun pyöräytettävä joten lattiallekin saa tilaa tarvittaessa leikkeihin. Vaatesäilytystä huoneessa ei aiemmin ollut, joten ostimme perus vaatekaapit, joihin jujua tuo Ikean ylisuuret nuppivetimet.
Verhot pitäisi vielä ommella ja päiväpeitto lähti juuri viikonloppuna tilaukseen.
Päädyimme Ava Roomin vetoketjulliseen malliin, mutta vasta eilen ryhdyin miettimään, että kuinkahan vaivatonta aluslakanan vaihto on kun peitto tulee tarroilla patjan pohjaan kiinni.
Onko kellään kokemusta kyseisestä päiväpeitosta?

Vielä lopuksi kiitokset kaikille tähän mennessä arvontaan osallistuneille, on ollut ilo lukea kommenttejanne ja jos et vielä ole osallistunut niin vielä tänään ja huomenna ehtii, keskiviikkona sitten arvotaan!
Arvontaan pääset tästä.

4 kommenttia:

 1. Meillä myös pikkulegot ovat ihan ykkösjuttu. Tytöllä Lego Friendsit ja pikkuveljellä Lego City ja turtleslegot...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitsi kun näitä kaikkia ihania olisi ollut kun itse oli pieni :) En tiennytkään että turtleslegojakin on ne voisi olla mieluisia meilläkin.

   Poista
  2. Aivan ihana huone poitsulla siellä ja Legot <3 kyllä niistä on puhuttukin :D

   Poista
  3. Kiitos :) Kyllähän tuo on nyt enemmän ison pojan huone kuin entinen, melkein jo polvet osui leukaan entisen pöydän ääressä :)

   Poista

Mitä mielessä? Jotain sydämellä? Kerro ihmeessä mitä :)