tiistai 9. syyskuuta 2014

Jo yli 2-vuotias arpoo

Tasan 2 vuotta ja kuukausi sitten tämä pieni blogini näki päivänvalon.
Ensimmäiset blogi synttärit jäivät hieman typykän syntymän jalkoihin, mutta nyt näillä toisilla tahdon muistaa teitä rakkaat lukijani <3
Ilman teitä ei olisi mitään! Vaikka tämä onkin rakas harrastus minulle, ilman teitä ja kommenntejanne minä höpisisin täällä aivan itsekseni.


Jos olisin Roope Ankka, lähettäisin aivan varmasti teille kaikille tällaiset, sillä tämä kapine on kultaakin arvokkaampi jos se joutuu tositoimiin.
Tietystihän kaikki toivovat, ettei tätä koskaan tarvittaisi, että se saisi vain koristaa kattoa, eikä ikinä piippaisi vaarasta.
Koska voin muistaa tällaisella teistä vain yhtä, loppuja muistutan testaamaan omansa, jotta ne olisivat valppaana aina.Tämän harmaan Lento palovaroittimen lisäksi, tahtoisin sujauttaa voittajalle mukaan jonkin pienen henkilökohtaisen yllätyksen.
Tahtoisinkin siis kuulla jotain pientä teistä lukijoistani, mitä kuuluu, mistä pidät, mitä söit aamupalaksi tai vaikka minkä värisestä kupista juot aamukahvisi vai oliko se sittenkin teetä? 

Kommentoi siis tähän postaukseen 23.9.2014 mennessä ja olet mukana harmaan Lento palovaroittimen arvonnassa.

1.Yhden arvan saat kommentoimalla ja  kertomalla jotain itsestäsi.
2.Kaksi arpaa saat kommentoimalla ja kertomalla jotain itsestäsi ja olemalla blogini lukija (tai liittymällä lukijakseni).
3. Kolme arpaa saat kommentoimalla ja kertomalla jotain itsestäsi ja olemalla blogini lukija (tai liittymällä lukijakseni) ja jakamalla tämän omassa blogissasi. Kuvat ovat vapaasti käytettävissäsi.

Muistathan kertoa monella arvalla olet mukana ja anonyymit jättäkää sähköpostiosoitteenne jotta tavoitan teidät arpaonnen sattuessa kohdalle.

Onnenpotkuja arvontaan!


14 kommenttia:

 1. Kahdella mukaan. Tälläinen valkoinen ötökkä löytyykin tyttäremme huoneesta. Hmmm.... Juon teetä, astiakaapista löytyy mustavalkoista niin kuin kaikkialta muualtakin :D

  VastaaPoista
 2. Yhdellä arvalla mukaan, tuollainen ötökkö sopisi meidän jälkikasvun valtakuntaan :) olen toivottoman tykästynyt vanhoihin huonekaluihin ja esineisiin, tykkään tuunailla ja tehdä käsilläni, juon sekä teetä että kahvia ja mukin väri on mikä milloinkin :)

  VastaaPoista
 3. Yhdellä arvalla mukana. Olemme viettäneet vuoden yhdessä tilasomistuksen ihmeellisessä maailmassa. ;)

  VastaaPoista
 4. Kokeilen onneani yhdellä arvalla! Sisustaminen ja nikkarointi on lähellä sydäntäni, joten siksi blogisi on mieleeni :D
  -Aada-
  aho_immonen(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 5. yhdellä mukana:)
  rakastan kynttilöitä, tummaa kahvia ja koruja
  emmi.saali a luukku.com

  VastaaPoista
 6. Yhdellä mukana. Syksy on ihana, villasukkia syntyy kuin sieniä sateella ;)
  marianna1 at luukku.com

  VastaaPoista
 7. Yhdellä arvalla kisassa mukana :)
  Rakastan kirjeiden kirjottamista, taidetta ja kulttuuria! llena@luukku.com

  VastaaPoista
 8. Olen +40-vuoden iässä opetellut ihan uutta ammattia ja aina paikoittain uuden opettelu ja aika lailla koko aikaista läsnäoloa (henkisesti sekä fyysisesti) edellyttä työ aiheuttaa ajoittaista sohvaantumista. Nyt on kuitenkin kuntokuuri päällä, ans katsoa koska alkaa vaikuttaa vireystasoon...
  Tulen arvontaan arvalla mukaan, ihanaa kun arkisten käyttöesineidenkin suunnitteluun panostetaan yhä enemmän.
  teija(dot)lento(at)elisanet(dot)fi

  VastaaPoista
 9. Yhdellä arvalla mukana. Pidän vanhasta ja tähän aikaan vuodesta nautin kynttilän valosta. Teen käsitöitä ja tuunaan vanhaa. Aamukahvit nautitaan joko valkoisesta tai valkoisen ja vaaleanpunaisen kirjavasta mukista.
  Iloista ja aurinkoista syksyä! ;)
  tiiun(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 10. Kaksi arpaa. Oonkin haaveillu tollasesta palovaroittimesta ja muutenkin uusi ois tarpeellinen, kun yksi talomme piippareista alkaa olla jo aika iäkäs :) Juu tosiaan, olen 29-vuotias kotiäiti Joensuusta ja asustelen ja sisustelen pienenpientä rintamamiestaloa ja pidän sellaista epämääräistä hörhö-blogia :)

  VastaaPoista
 11. Kahdella arvalla mukana! Hmm, jotain itsestäni... Rakastan kirkkaita värejä, erityisesti vihreää, tykkään sisustamisesta ja eläimistä (erityisesti delfiineistä, koirista ja susista).
  sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Yritän opetella taitoja oman mukavuusalueen ulkopuolelta, tehdä edes välillä jotain yllättävää ja uutta. Parhaillaan opettelen uutta työtä, uudessa kaupungissa, uudella kielellä...
  Arvonnassa mukana.
  ahlfors(at)suomi24(piste)fi

  VastaaPoista
 13. Yksi arpa!Turvonnut poski ja h hyvää kahvia join aamulla(lattea).Aamun uutisia seuraillut.Säätä kanssa, taitaa tulla viellä kevyttä lämmintäkin +15 ensi viikolla.Arvonnassa mukana! samikoskinen@wippies.fi

  VastaaPoista
 14. Lämmin kiitos kaikille kommenteistanne, ihania juttuja olette kirjoittaneet. Arvonta on päättynyt ja myöhemmin tänään suoritan arvonnan sekä paljastan voittajan!

  VastaaPoista

Mitä mielessä? Jotain sydämellä? Kerro ihmeessä mitä :)