maanantai 29. syyskuuta 2014

Olisko se valmis?

Aloitin tämän pöydän jo maaliskuussa ja silloin jo kerroin, ettei  tarkkaa visiota lopputuloksesta ollut.
Olen aina silloin tällöin rapsutellut pöytää lisää ja lisää. Maalikerroksia on niin monta, että täysin puhtaaksi rapsuttaminen veisi kauan. Luulen vain, että en edes halua pöytää täysin siloposkiseksi.

Kannoin sen äsken sisään, putsailen vielä irtoilevia maaleja ja ehkä sipaisen parafiiniöljyä paljaisiin kohtiin. Toistaiseksi pöytä taitaa olla valmis, jääköön tallin sijasta sisälle siis!
Vanhan rakasavalon kanssa pöytä on kivan näköinen pari, mutta valitettavasti meillä ei toistaiseksi valaisimet saa olla näin matalalla rauhassa.  Ensimmäisenä ajattelin mallata pöytää makuuhuoneeseen toisen yöpöydän tilalle. Uudet yöpöydät kun on ollut pitkään hankintalistalla.

Mitäs olet mieltä, onko pöytä sinusta valmis?

6 kommenttia:

 1. Vitsit kun on hieno pari! Ei muutakuin käyttöön vaan, voihan sitä jatkaa sitten, kun on sen aika, jos se aika tulee. Miksi sen pitäisikään olla valmis? :) Olen filosofisella tuulella :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Sitä minäkin ajattelin, että kun jokin uusi visio tai käyttötarve pöydälle tulee niin sen voi ottaa uusinta käsittelyyn. Pöytä näytti tallin nurkassa jotenkin niin yksinäiseltä ja omalla tavallaan kauniilta, niin miksi säilyttää sitä siellä piilossa? Taidan minökin vähän olla samalla tuulella :D

   Poista
 2. Ihanan roso tuollaisenaan, kelpais! Huvituksen jatkuessahan voi pöytästä työstää loputtomiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvasin, että voisi olla myös sinun makuun :) Totta, kun ei enää mitään muuta keksi ja tekemisestä on pulaa, tai muuten vain iskee inspiraatio, niin kaappaa vain pöydän kainaloon ja antaa lastun lentää :)

   Poista

Mitä mielessä? Jotain sydämellä? Kerro ihmeessä mitä :)