tiistai 30. syyskuuta 2014

Ovatko kirjeet kuolleet sukupuuttoon?

KotiKolosen 2-vee arvonnan voittajan kommentin (jossa hän kertoi rakanstavansa kirjeiden kirjoittamista) innoittamana lähdin etsimään kirjepapereita.
Se ei ollutkaan aivan helppo nakki. Kirjeitä ei juurikaan enää kirjoiteta, joten papereita ei ihan joka putiikista löydy. Papereita etsiessäni, mieleeni hiipi muistot nuoruudesta, jolloin minäkin rakastin kirjoittaa kirjeitä. Vielä enemmän rakastin saada kirjeitä. Uskokaa tai älkää, minulla on kaikki nuoruuteni kirjeet tallessa. Kävin lukemassa, muutamia ja tuhansia muistoja tulvi mieleeni.
Miksi ja milloin lopetin kirjeiden kirjoittamisen? 
En oikeasti muista tai tiedä miksi. Kai tämä virtuaalitodellisuus tuli ja vei mukanaan.

Lopulta löysin paikallisesta ihanasta paperikaupasta jotain uniikkia, ei mitään marketin TophelloModelKittyä., vaan oikeasti vanhaa ja aikuiseen makuun sopivaa kirjepaperia.


Liitin voittajalle paperin lisäksi mukaan myös muutaman kivan postikortin. Paketin pitäisi jo olla perillä, joten toivottavasti yllätys on ollut mieluinen ja en postauksellani pilannut yllätystä.
Kirjoitatteko te muut kirjeitä tai saatteko niitä?
Minä tahtoisin todella alkaa taas herättelemään tätä mukavaa harrastusta henkiin, mutta joko se on ihmisten mielestä muinaishistoriaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mielessä? Jotain sydämellä? Kerro ihmeessä mitä :)