sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Synttärihumua

Eilen juhlittiin KotiKolosella miehen pojan synttäreitä. Ikää esikoululaiselle tuli täyteen kokonaiset kuusi vuotta. Alkuviikon reissulta olin napannut Ikeasta mukaan askartelusetin, johon kuului karkkipussit, viiritarvikkeet, pöytäkoristeet, päähineet, kutsukortit ja törpöt poppareille/sipseille. 
Yhdestä pöytäkoristeesta teimme pojalle kruunun sillä päähineitä ei olisi muuten riittänyt kaikille ( kruunu roikkuu valkoisella pinnatuolilla). Päähineet eivät kuitenkaan oikein olleet menestys ja minun olisikin ehkä pitänyt uskoa paikallisen marketin myyjää, kun metsästin perjantaina vielä yhtä hattua kutsuille. Myyjä kertoi ettei heidän valikoimastaan löydy hattuja, mutta nyt muodissa olisivat tatuoinnit. Katsoin tatuointeja joita koristivat pääkallot, liekit, aseet ja miekat ja jätin ne hyllyyn. Vieraslistalla oli myös tyttöjä joten ajattelin ettei hurjat tatuoinnit olisi paras valinta. En tiedä olisiko tatoinnitkaan lopulta olleet menestys. Täytyy myöntää, että vanhaksi sitä on tullut, ei pysy enää "nuorison" perässä :)

Mukavaa silti oli ja touhua riitti. Herkkujakin jäi ainakin toisten kutsujen verran. Kukahan ne kaikki syö? 
Pian juhlitaan jo uudelleen, sillä viikon päästä on vuorossa pojan synttärit vol. 2 ja kuukauden päästä typykin täyttää jo vuoden. Pitääkö sinne sitten ostaa niitä tatuointeja ;)?

2 kommenttia:

  1. Ihan koristelut. Olen jo tovin odotellut jotain uudistusta Ikean paperikaupan puolelle... Meillä oli viime vuonna synttäreillä naamiaiset ja onginnasta sai merirosvotatuointeja :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos:) Meilläkin on aikaisemmin ollut onginta, tosin palkintoina karkkia ja tarroja. Täytyy meikäläisen jatkossa koittaa pysyä trendien perässä ;)

    VastaaPoista

Mitä mielessä? Jotain sydämellä? Kerro ihmeessä mitä :)