torstai 9. lokakuuta 2014

Keinuhepan uusi elämä

Typyn keinuhepan muutos on nyt valmis. Heppa on kiertänyt suvussa jo tovin, mutta nyt päätin, että sen on aika uudistua. Pohjassa on himmeällä luku 1950, mitään muuta tietoa pollen alkuperästä ei ole. Onko se itse tehty vai ostettu? Jukka heppa se ei mielestäni ole, sillä pään muoto on erilainen ja lisäksi päähän oli maalattu silmät sekä suu. Jukka hepassa on perinteisesti myös jalkatuki, jota ei tässä hepassa ennen ollut, eikä selviä jälkiä jalkatuen kiinnityksestä löytynyt.

Aikaisemmin heppa vilahti tässä postauksessa elokuussa.Heppa oli päässyt jo aika rosoiseen kuntoon, enkä halunnut peittää kaikkia elämän jälkiä. Rosot, kolhut ja irronneet palat saavat näkyä uudenkin maalikerroksen alta. Kahvat ja jalkatuki ovat kuitenkin uusia, sillä vanhat kahvat eivät olleet enää tukevat, vaikka ne oli liimattu uudelleen useamman kerran.Heppa on mieluinen, niin äidille kuin tytöllekin. Eikä mummokaan kauhistunut hepan uusia vaatteita ollenkaan, vaan katsoi vanhaa herraa ihaillen.

10 kommenttia:

 1. Kylläpä on ihastuttava muutos<3 Kyllä maalaaminen on kannattavaa puuhaa - saavanhoille ihanuuksille lisää käyttöikää. Tämäkin heppa on todellinen klassikko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Tosiaan, maalaaminen kannattaa saa mieluisen värin ja lisäksi se on mukavaa puuhaa. Toivottavasti kiikku jatkaa matkaansa tässä suvussa vielä pitkään.

   Poista
 2. Eläkeikäisestä hepasta kuoriutui varsinainen helmi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä :) Onneksi se jaksaa vielä laukata vaikka kilometrejä alkaakin olla mittarissa melkoisesti.

   Poista
 3. Itse en varmaankaan olisi aarretta maalannut, mutta onhan tuo uusi asu aika herkullinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti sitä itsekin 15 vuotta miettiä, että maalatakko vai eikö :) Sain hepan matkaani kun muutin omilleni ja silloin tein pieniä liitosten liimailuja, mutta en raaskinut maalata. Nyt ajatusta oli kypsytelty tarpeeksi jotta tiesin, ettei kaduttaisi. Kiitos, mekin tykätään :)

   Poista

Mitä mielessä? Jotain sydämellä? Kerro ihmeessä mitä :)